Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Tilpas dine kontaktoplysninger

Via siden Indstillinger kan du ændre dine indstillinger for kontaktpersoner, sprogversionen af AdMob og dine mailpræferencer. Du kan også finde nyttige oplysninger om din konto, f.eks. dit udgiver-id, dit AdSense-kunde-id og dit Google Ads-kunde-id.

Du får adgang til dine kontoindstillinger ved at logge ind på AdMob og klikke på Indstillinger på sidebjælken.

Bemærk! Hvis du har problemer med din konto, kan du gå til ofte stillede spørgsmål om kontorelaterede problemer

Opdater din kontaktpersons navn, din mailadresse, dit telefonnummer og/eller dine mailpræferencer

Følg denne fremgangsmåde for at angive dine personlige kontaktoplysninger:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ud for et af felterne på fanen Personlig, og foretag de ønskede ændringer:
    • Fornavn: Angiv det fornavn, vi skal bruge, når vi kontakter dig.
    • Efternavn: Angiv det efternavn, vi skal bruge, når vi kontakter dig.
    • Kontaktpersonens e-mailadresse: Din kontaktpersons e-mailadresse behøver ikke være den, du bruger som login-e-mail, eller adressen til en Google-konto. Hvis du vil ændre kontaktpersonens mailadresse, skal du vælge Brug en anden mailadresse og angive kontaktpersonens nye mailadresse.
    • Kontaktpersonens telefonnummer: Angiv det telefonnummer, vil skal bruge, når vi kontakter dig.
    • Mailpræferencer: Vælg de typer meddelelser, du ønsker at modtage fra AdMob via mail, ved at markere de relevante afkrydsningsfelter.
  4. Klik på Gem. Du skal gemme dine ændringer, inden du redigerer et andet felt.
Bemærk! Opdatering af dine personlige indstillinger og kontaktoplysninger medfører ingen ændring af den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din AdMob-konto, eller andre oplysninger, du har givet AdMob, f.eks. de oplysninger, der vises under Betalinger.

Verificer ændringer af din kontaktmail

Hvis du opdaterer din kontaktpersons e-mailadresse, sender vi en bekræftelsesmeddelelse til den nye e-mailadresse. Klik på verificeringslinket i e-mailen for at verificere ændringen. Du bliver derefter omdirigeret til din AdMob-konto, hvor du kan se de opdaterede kontaktoplysninger, vi bruger i de meddelelser, vi sender til dig.

Opdater visningssproget

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på Rediger på Google-konti ud for Visningssprog på fanen Personlig. Sprogindstillingerne for din Google-konto åbnes på en ny browserfane eller i et nyt vindue.
  4. Foretag den ønskede ændring af visningssproget.
  5. Opdater AdMob, så det nye sprog anvendes.

Find dit AdSense-kunde-id og dit Google Ads-kunde-id

Da du tilmeldte dig AdMob, blev din AdMob-konto knyttet til en AdSense-konto og en Google Ads-konto via den Google-konto, du benyttede, da du tilmeldte dig.

Du finder kunde-id'erne for begge disse konti i sektionen "Kontooplysninger", ved at klikke på Indstillinger på sidebjælken og derefter klikke på fanen Konto.

Find den aktuelle tidszone og valuta for din konto

Da du tilmeldte dig AdMob, blev tidszonen og valutaen for din AdMob-konto indstillet i overensstemmelse med dine AdSense- og Google Ads-indstillinger.

Du kan finde den tidszone og valuta, der er knyttet til din konto, i sektionen "Kontooplysninger", ved at klikke på Indstillinger på sidebjælken og derefter klikke på fanen Konto. Få flere oplysninger om tidszoner og valutaer i AdMob.