Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

14.3.2016: Käyttäjien palkitseminen palkkion tarjoavien videomainosten katselusta

Palkkion tarjoava videomainosmuoto on nyt käytettävissä.

Palkkion tarjoavien videomainosyksiköiden avulla voit palkita käyttäjiä sovelluksen sisäisillä kohteilla siitä, että he katselevat videomainoksia. Voit määritellä palkinnon arvon sen perusteella, miten mainosyksikkö sijoittuu sovellukseesi, ja tarjota erilaisia palkintoja eri mainosyksiköissä. Palkkion tarjoavat mainokset ovat käytettävissä ainoastaan kolmannen osapuolen verkostoissa, jotka olet valinnut välitykseen.

Kun luot uuden mainosyksikön tai tuloutat uutta sovellusta, valitse mainosmuodoksi palkinnon tuottava videomainos ja syötä sen tiedot. Viimeistele mainosyksikön luonti AdMobissa ja ota mainosyksikkö käyttöön kehittäjädokumentaation (Android tai iOS) ohjeiden mukaisesti.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Lisätietoja siitä, mitkä mainosverkostot ovat käytettävissä palkkion tarjoavien videomainosyksiköiden välitykseen, on Google Developers ‑oppaan (Android tai iOS) verkostoluetteloissa.