Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Retningslinjer

Forklaring av varsler og sperring av kontoer ved brudd på retningslinjene

Programretningslinjene våre er utarbeidet for å sørge for at alle i økosystemet vårt for annonsering får en positiv opplevelse. Når vi oppdager en app som bryter med retningslinjene, gjør vi ett av følgende: a) sender en advarsel der vi ber deg gjøre endringer i appen, eller b) deaktiverer annonsevisningen i appen umiddelbart dersom bruddet er alvorlig.

Ved alvorlige eller gjentatte brudd på retningslinjene våre kan det hende vi må gå lenger enn å iverksette tiltak for enkeltapper, og i stedet iverksette tiltak på kontonivå. Det kan hende at vi sperrer kontoen din for å gi deg en mulighet til å evaluere alt innholdet ditt, korrigere de tingene som bryter med retningslinjene, samt legge inn sikkerhetstiltak som sørger for at kontoen din er i samsvar med retningslinjene.

Hva betyr det hvis jeg får et kontovarsel på grunn av brudd på retningslinjene?

Hvis du får et kontovarsel, er kontoen din fortsatt aktiv, og annonsene dine blir fortsatt vist. Det betyr imidlertid at kontoen din er i risikosonen for å bli suspendert eller deaktivert hvis flere brudd blir oppdaget. Du må se gjennom appene dine umiddelbart og sørge for at de er i samsvar med retningslinjene våre.

Vær oppmerksom på at vi prøver å sende en kontoadvarsel før kontoen din blir suspendert eller deaktivert. Hvis bruddene på retningslinjene er spesielt alvorlige, kan det hende at vi må suspendere eller deaktivere kontoen din umiddelbart.

Hva betyr det hvis kontoen min blir sperret på grunn av brudd på retningslinjene?

Vi kan sperre kontoen din midlertidig ved gjentatte eller alvorlige brudd på retningslinjene. I tillegg kan vi sperre kontoen midlertidig hvis noe er galt med betalingsopplysningene dine. Dette kan skyldes et problem med betalingsopplysningene i AdMob eller et fakturerings- eller betalingsproblem i et annet Google-produkt (f.eks. Google Ads).

At kontoen sperres, betyr at du har én siste sjanse til å iverksette tiltakene som kreves for å løse de aktuelle problemene, slik at kontoen ikke deaktiveres. Gå gjennom appene og/eller betalingsopplysningene dine for å finne ut hvilket problem som forårsaker kontosperringen.

Hvis kontoen din sperres, blir betalingene dine umiddelbart holdt tilbake, og det blir ikke vist annonser på ca. 30 dager. Så snart suspensjonsperioden er avsluttet aktiverer vi kontoen din igjen automatisk, opphever tilbakeholdingen av utbetalingene, og begynner å vise annonser.

Vær oppmerksom på at vi fortsetter å overvåke kontoen din for å kontrollere at den er i tråd med retningslinjene våre. Hvis vi oppdager flere brudd på retningslinjene, kan det hende at vi må deaktivere hele kontoen din. Hvis dette skjer, kan det hende at vi holder tilbake inntektene dine knyttet til brudd på retningslinjene, med et beløp på opptil totalinntektene du har hatt de siste 60 dagene. Dette gjøres for å refundere berørte annonsører (der dette er mulig og hensiktsmessig).

Kan jeg logge på AdMob-kontoen min mens den er sperret?

Hvis kontoen din er sperret og du ikke kan logge på AdMob, kan du se informasjon om de aktuelle bruddene på AdMob-retningslinjene ved å logge på AdSense. Ut fra informasjonen i retningslinjesenteret og Betalinger-delen i AdSense kan du identifisere bruddene på AdMob-retningslinjene.

Slik får du tilgang til AdSense:

1. Gå til https://www.google.com/adsense.
  2. Klikk på Logg på.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet du bruker i AdMob.
  4. Klikk på Logg på.
    Merk: Hvis dette er den første gangen du logger på AdSense, kan du bli bedt om å søke om å få registrert en konto. Klikk på Søk nå. Du kan bruke AdSense rett etter at du har klikket på Søk nå. Du trenger ikke å kjøre annonser via AdSense for å se AdMob-kontoinformasjonen din.

Hva bør jeg gjøre hvis kontoen min er sperret?

Vi oppfordrer publisistene til å bruke denne suspensjonsperioden på 30 dager til å gjennomgå alle appene sine, fjerne eksisterende overtredelser og iverksette sikkerhetstiltak for å unngå fremtidige problemer med brudd på retningslinjene. Når du skal gjennomgå appene dine med tanke på overholdelse av regler, anbefaler vi at du setter deg ekstra godt inn i retningslinjene våre.

For å korrigere brudd som er relatert til betalinger, må du gjennomgå betalingsopplysningene forbundet med kontoen din. Du kan se disse opplysningene og anke avgjørelsen på betalingssiden i AdSense-kontoen.

Hvis du vil ha tips om hvordan du overvåker appene for å finne brudd på retningslinjene, og finne ut mer om retningslinjene, anbefaler vi at du leser gjennom disse ressursene: