Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käytännöt

Käytäntöihin liittyvien tilin varoitusten ja jäädytysten ymmärtäminen

Ohjelmakäytäntöjen tarkoituksena on taata positiivinen käyttökokemus kaikille mainontaekosysteemimme osapuolille. Jos havaitsemme sovelluksessa sääntörikkomuksen, a) lähetämme varoitusviestin, jossa pyydämme selvittämään ongelman, tai b) lopetamme mainosten näyttämisen sovelluksessa välittömästi, jos rikkomus on vakava.

Jos käytäntöjämme rikotaan toistuvasti tai törkeästi, joudumme ehkä ulottamaan toimenpiteemme sovellustasolta tilitasolle. Tilisi voidaan jäädyttää tilapäisesti, jotta voit tarkistaa sivustosi sisällön, ratkaista rikkomuksen aiheuttavat ongelmat ja varmistaa turvatoimien avulla käytäntöjen noudattamisen jatkossa.

Mitä tapahtuu, jos saan tilivaroituksen sääntörikkomusten vuoksi?

Tilisi on edelleen aktiivinen ja mainosten näkyminen jatkuu, vaikka olisit saanut tilivaroituksen. Tilisi voidaan kuitenkin jäädyttää tai poistaa käytöstä, jos lisää rikkomuksia ilmenee. Tarkista sovelluksesi välittömästi ja varmista, että niissä noudatetaan Googlen käytäntöjä.

Pyrimme lähettämään tilivaroituksen, ennen kuin tilanne on niin vakava, että tili on jäädytettävä tai poistettava käytöstä. Jos sääntörikkomukset ovat erityisen törkeitä, tili saatetaan kuitenkin jäädyttää tai poistaa välittömästi käytöstä.

Mitä tilin jäädyttämisellä sääntörikkomusten vuoksi tarkoitetaan?

Voimme jäädyttää tilisi tilapäisesti, jos käytäntöjämme rikotaan sovelluksissasi toistuvasti tai törkeästi. Tällöin sinulla on vielä viimeinen mahdollisuus tarkistaa kaikki sovelluksesi ja tehdä tarvittavat korjaukset, jotta tiliäsi ei poisteta käytöstä.

Jos tilisi jäädytetään, sille asetetaan välitön maksun jäädytys eikä mainoksia näy noin 30 päivään. Kun jäädytysjakso on päättynyt, otamme tilisi automaattisesti uudelleen käyttöön ja poistamme maksun jäädytyksen. Lisäksi mainokset alkavat näkyä uudelleen.

Huomaa, että jatkamme tilisi käytäntöjenmukaisuuden seurantaa. Jos lisärikkomuksia ilmenee, saatamme joutua poistamaan koko tilin käytöstä. Tässä tapauksessa saatamme pidättää rikkomuksiin liittyvät tulot (enintään 60 edellisen päivän ajalta saamasi kokonaistulot), jotta voimme mahdollisuuksien mukaan hyvittää tulot mainostajille, joita asia koskee.

Mitä minun pitää tehdä, kun tilini on jäädytettynä käytäntörikkomusten vuoksi?

Suosittelemme, että 30 päivän jäädytysjakson aikana julkaisijat tarkistavat kaikki sovelluksensa, ratkaisevat rikkomuksen aiheuttavat ongelmat ja varmistavat turvatoimien avulla käytäntöjen noudattamisen jatkossa. Kun tarkistat sovellustesi kelpoisuutta, kiinnitä erityistä huomiota niiden käytäntöjenmukaisuuteen.

Jos kaipaat vinkkejä sovellustesi käytäntörikkomusten valvontaan tai tarvitset käytäntöihimme liittyviä lisätietoja, tutustu seuraaviin materiaaleihin: