Käytännöt

Sääntörikkomusten vuoksi tileille kohdistetut varoitukset ja jäädytykset

Ohjelmasääntöjemme tarkoituksena on varmistaa positiivinen käyttökokemus kaikille mainontajärjestelmämme osapuolille. Jos havaitsemme sovelluksessa sääntörikkomuksen, a) lähetämme varoitusviestin, jossa pyydämme selvittämään ongelman, tai b) lopetamme mainosten näyttämisen sovelluksessa välittömästi, jos rikkomus on vakava.

Jos käytäntöjämme rikotaan toistuvasti tai törkeästi, joudumme ehkä ulottamaan toimenpiteemme sovellustasolta tilitasolle. Voimme jäädyttää tilin tilapäisesti, jotta sen omistaja voi tarkistaa sivustonsa koko sisällön, korjata rikkomukset ja varmistaa turvatoimien avulla käytäntöjen noudattamisen vastaisuudessa.

Mitä tapahtuu, jos saan tilivaroituksen sääntörikkomusten vuoksi?

Tilisi on edelleen aktiivinen ja mainosten näyttäminen jatkuu, vaikka olisit saanut tilivaroituksen. Tilisi voidaan kuitenkin jäädyttää tai poistaa käytöstä, jos lisää rikkomuksia ilmenee. Tarkista sovelluksesi välittömästi ja varmista, että niissä noudatetaan Googlen käytäntöjä.

Pyrimme lähettämään tilivaroituksen, ennen kuin tilanne on niin vakava, että tili on jäädytettävä tai poistettava käytöstä. Jos sääntörikkomukset ovat erityisen törkeitä, tili saatetaan kuitenkin jäädyttää tai poistaa välittömästi käytöstä.

Mitä tilin jäädyttämisellä sääntörikkomusten vuoksi tarkoitetaan?

Voimme jäädyttää tilisi tilapäisesti, jos käytäntöjämme rikotaan sovelluksissasi toistuvasti tai törkeästi. Näin saat vielä yhden mahdollisuuden tarkistaa kaikki sovelluksesi ja korjata rikkomukset, niin ettei tiliäsi tarvitse poistaa käytöstä.

Jos tilisi jäädytetään, sille asetetaan välitön maksun jäädytys eikä mainoksia näytetä noin 30 päivään. Kun jäädytysjakso on päättynyt, tili otetaan automaattisesti käyttöön, maksun lykkäys poistetaan ja mainosten näyttö aloitetaan uudelleen.

Huomaa, että jatkamme käytäntöjen noudattamisen valvontaa. Jos lisärikkomuksia ilmenee, saatamme joutua poistamaan koko tilin käytöstä. Tällöin voimme pidättää tulot tilin käytöstä poistamispäivää edeltävältä 60 päivän jaksolta.

Mitä minun tulee tehdä sinä aikana, kun tilini on jäädytettynä sääntörikkomusten vuoksi?

Suosittelemme, että julkaisijat käyttävät 30 päivän jäädytysjakson kaikkien sovellustensa tarkistamiseen, sääntörikkomusten korjaamiseen ja tulevien rikkomusten ehkäisemiseen turvatoimilla. Kun tarkistat sovellustesi kelpoisuutta, kiinnitä erityistä huomiota niiden käytäntöjenmukaisuuteen.

Jos haluat vinkkejä sovellustesi käytäntöjenmukaisuuden valvontaan tai kaipaat selvennystä käytäntöihimme, sinun kannattaa tutustua seuraaviin resursseihin: