Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käytännöt

Käytäntöihin liittyvät tilivaroitukset ja -jäädytykset

Ohjelmakäytäntöjen tarkoituksena on taata positiivinen käyttökokemus kaikille mainontaekosysteemimme osapuolille. Jos havaitsemme käytäntöjen vastaisen sovelluksen, lähetämme siitä varoitusviestin, jossa pyydämme korjaamaan ongelman, tai keskeytämme mainonnan sovelluksessa välittömästi, jos rikkomus on vakava.

Jos käytäntöjen rikkominen on toistuvaa tai törkeää, toimenpiteitä joudutaan tekemään myös tilitasolla. Tilisi voidaan jäädyttää tilapäisesti. Jäädytysaikana saat mahdollisuuden tarkistaa sivustosi sisällön, ratkaista rikkomuksiin johtaneet ongelmat ja ottaa käyttöön turvatoimenpiteitä varmistaaksesi käytäntöjen noudattamisen jatkossa.

Mitä käytäntörikkomuksiin liittyvä tilivaroitus tarkoittaa?

Tilisi on edelleen aktiivinen ja mainostaminen jatkuu, vaikka olisit saanut tilivaroituksen. Tilisi voidaan kuitenkin jäädyttää tai poistaa käytöstä, jos lisää rikkomuksia ilmenee. Tarkista sovelluksesi välittömästi ja varmista, että niissä noudatetaan Googlen käytäntöjä.

Pyrimme lähettämään tilivaroituksen, ennen kuin tilanne on niin vakava, että tili on jäädytettävä tai poistettava käytöstä. Jos sääntörikkomukset ovat erityisen törkeitä, tili saatetaan kuitenkin jäädyttää tai poistaa välittömästi käytöstä.

Mitä tilin jäädyttäminen käytäntörikkomusten vuoksi tarkoittaa?

Voimme jäädyttää tilisi tilapäisesti, jos rikot käytäntöjämme toistuvasti tai törkeästi. Saatamme myös jäädyttää tilisi tilapäisesti, jos maksutiedoissasi on ongelmia. Ongelma voi liittyä maksutietoihisi AdMobissa tai laskutukseen tai maksuihin toisessa Googlen tuotteessa (esim. Google Adsissa).

Kun tilisi on jäädytetty, sinulla on vielä viimeinen mahdollisuus korjata ongelmat, jotta tiliäsi ei poisteta käytöstä. Tarkista sovelluksesi ja/tai maksutietosi ja selvitä, minkä ongelman vuoksi tilisi on jäädytetty.

Jos tilisi jäädytetään, sille asetetaan välitön maksun jäädytys eikä mainoksia näy noin 30 päivään. Kun jäädytysaika päättyy, tili palautuu automaattisesti käyttöön, maksujäädytys poistuu ja mainokset alkavat näkyä uudelleen.

Huomaa, että jatkamme tilisi käytäntöjenmukaisuuden seurantaa. Jos lisärikkomuksia ilmenee, saatamme joutua poistamaan koko tilin käytöstä. Siinä tapauksessa saatamme pidättää rikkomuksiin liittyvät tulot (kokonaistulosi enintään 60 edellisen päivän ajalta) voidaksemme maksaa takaisin asianomaisille mainostajille (mikäli sovellettavissa ja mahdollista).

Pystynkö kirjautumaan AdMobiin, kun tilini on jäädytetty?

Jos tilisi on jäädytetty etkä pysty kirjautumaan AdMobiin, voit nähdä tietoa AdMob-rikkomuksistasi kirjautumalla AdSenseen. AdSensen Käytäntökeskuksesta ja Maksut-kohdasta näet, mistä AdMob-rikkomuksista on kyse.

Näin pääset AdSenseen:

1. Siirry osoitteeseen https://www.google.fi/adsense.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Lisää sähköpostiosoite ja salasana, joita käytät AdMobissa.
  4. Klikkaa Kirjaudu sisään.
    Huom. Jos kirjaudut AdSenseen ensimmäistä kertaa, sinua saatetaan pyytää avaamaan tili. Klikkaa Avaa tili. Pääset AdSenseen heti, kun olet klikannut Avaa tili. Sinun ei tarvitse käyttää AdSensea mainontaan, jotta pääset näkemään AdMob-tilisi tietoja.

Mitä pitää tehdä, jos tili on jäädytetty?

Suosittelemme, että julkaisijat tarkistavat 30 päivän jäädytysaikana kaikki sovelluksensa, ratkaisevat rikkomuksiin johtaneet ongelmat ja ottavat käyttöön turvatoimenpiteitä varmistaakseen käytäntöjen noudattamisen jatkossa. Kun tarkistat sovelluksiasi, kiinnitä erityistä huomiota käytäntöihimme.

Jos haluat ratkaista maksuihin liittyvän rikkomuksen, tarkista tilisi maksutiedot. Voit nähdä maksutiedot ja tehdä valituksen AdSense-tilisi maksusivulta.

Jos kaipaat vinkkejä käytäntörikkomusten valvontaan sovelluksessasi tai haluat lisätietoa käytännöistämme, tutustu seuraaviin materiaaleihin: