Beleid

Ik heb meer uitleg nodig over het beleid dat door mijn app wordt geschonden. Wat moet ik doen?

In het beleidscentrum van uw AdMob-account kunt u meer informatie vinden over het beleid dat wordt geschonden door op elk van de beleidsnamen te klikken. U ziet dan hoe u de oorzaak van de schending kunt identificeren en het probleem kunt verhelpen.

U kunt ook in dit Helpcentrum zoeken of ons Helpforum bezoeken voor aanvullende informatie over ons beleid. Voor nadere informatie of voorbeelden van ons beleid raadpleegt u de volgende online bronnen: