Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Programmabeleid van AdMob en AdSense

Richtlijnen en beleid voor adverteerders

Bij AdMob helpen we u graag met al uw behoeften op het gebied van mobiel adverteren.

Deze richtlijnen vormen een algemeen overzicht van de advertentienormen van AdMob en zijn niet allesomvattend. Advertenties van derden worden altijd intern beoordeeld door AdMob. Naleving van de onderstaande richtlijnen biedt geen garantie dat AdMob uw advertenties accepteert en is niet noodzakelijkerwijs voldoende om te voldoen aan de normen van alle van toepassing zijnde wetten. Elke adverteerder moet juridisch advies inwinnen voordat hij advertenties weergeeft, om ervoor te zorgen dat de advertenties voldoen aan alle van toepassing zijnde wetten.

Advertenties moeten gebruikers doorsturen naar sites die zijn opgemaakt voor weergave op een mobiel scherm. Ons advertentienetwerk is gericht op mobiele apparaten en sites die zijn opgemaakt voor een mobiele browser.

App-promotie

Uitgevers die de functies voor app-promotie van AdMob gebruiken, moeten ervoor zorgen dat de advertenties die ze via die functies weergeven, voldoen aan het advertentiebeleid van Google Ads.

Ad Manager-advertenties en eigen advertenties

Ad Manager-advertenties en advertenties die zijn gemaakt met de tool voor eigen advertenties, moeten voldoen aan het inhoudsbeleid van AdMob.

Reserveringsadvertenties

AdMob-reserveringsadvertenties moeten voldoen aan de volgende onderdelen van het advertentiebeleid van Google Ads:

AdMob-reserveringsadvertenties waarin gebruik wordt gemaakt van functionaliteit voor gepersonaliseerd adverteren, moeten daarnaast voldoen aan de volgende beleidsrichtlijnen van Google Ads inzake gepersonaliseerd adverteren: