Beleid

Ik heb een beleidsmelding ontvangen. Wat moet ik nu doen?

De beleidsmelding die u heeft ontvangen, bevat gegevens over het beleidsprobleem en de app-ID waarvoor we het probleem hebben aangetroffen. Lees de beleidsmelding zorgvuldig door en breng de benodigde wijzigingen aan in uw app om het probleem op te lossen. In sommige gevallen moet u wellicht de implementatie van uw advertenties wijzigen. Houd er rekening mee dat de app die in de beleidsmelding wordt genoemd, slechts een voorbeeld is van waar we het probleem hebben aangetroffen.  We raden u aan ook andere apps in uw account te controleren omdat ze dezelfde of vergelijkbare problemen kunnen hebben die nog niet zijn gedetecteerd.