Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Natiivimainosten kenttien kuvaukset

Tällä hetkellä tuemme yhdistettyjä natiivimainoksia. Kyseessä on natiivimainosten vakiomallinen (järjestelmän määrittämä) natiivimainostyyppi. Yhdistetyt natiivimainokset voivat sisältää sovelluksen asennusmainoksia ja sisältömainoksia. Nämä mainosmuodot koostuvat alla mainituista kentistä. Mobiilisovelluksesi käyttää näissä mainostyypeissä annettuja elementtejä natiivimainoksen näyttämiseen.

"Lyhin mahdollinen teksti" tarkoittaa, etteivät julkaisijat voi käyttää annettua arvoa lyhyempää tekstiä. Esimerkiksi otsikoiden Lyhin mahdollinen teksti ‑arvo 25 tarkoittaa, että otsikoiden pituuden on oltava vähintään 25 merkkiä. Tarvittaessa voidaan kuitenkin valita tätä suurempi pituus.

Jos lyhennät tekstin tässä sarakkeessa mainittuun pituuteen (kuten 25 merkkiin otsikoissa), voit lisätä tekstiin esimerkiksi ellipsin (…) tai muun merkin lyhennetyn arvon merkiksi.

Yhdistettyjen natiivimainosten näyttökentät

Kenttä Kuvaus Sisältyykö aina? Näyttämisen pakollisuus Lyhin mahdollinen teksti
Otsikko Ensisijainen otsikkoteksti (esim. sovelluksen nimi tai artikkelin otsikko) Kyllä Pakollinen 25 merkkiä
Kuva Mainoksen iso pääkuva Kyllä Suositus
Teksti Toissijainen teksti (esimerkiksi sovelluksen kuvaus tai artikkelin kuvaus) Kyllä Suositus 90 merkkiä
Kuvake Pieni kuvakekuva (esim. sovelluskaupan kuva tai mainostajan logo) Ei Suositus
Toimintakehotus Painike tai tekstikenttä, joka kehottaa käyttäjää tekemään jonkin toiminnon (esimerkiksi asennuksen tai käymään sivustolla) Kyllä Suositus 15 merkkiä
Tähtiluokitus Sovelluksen keskimääräinen arvio sovelluskaupassa asteikolla 0–5 Ei Suositus
Kauppa Sovelluskauppa, josta käyttäjä on ladannut sovelluksen Ei Suositus 15 merkkiä
Hinta Sovelluksen hinta Ei Suositus 15 merkkiä
Mainostaja Mainostajan ilmaiseva teksti (esimerkiksi mainostajan tai brändin nimi tai näkyvä URL-osoite) Ei Suositus 25 merkkiä

Sisällön lataaminen

Voit ladata seuraavat kohteet natiivimainoksissasi käytettäviksi: