Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Beskrivelse af felter til native-annoncer

Vi understøtter i øjeblikket samlede native-annoncer, hvilket er standardtypen for native-annoncer (systemdefineret). Samlede native-annoncer kan indeholde annoncer for appinstallation og/eller indholdsannoncer, som består af nedenstående felter. Din mobilapp bruger de elementer, der leveres af disse annoncetyper, til at gengive en native-annonce.

"Må afkortes efter" betyder, at udgivere ikke må afkorte teksten, så den bliver kortere end den angivne værdi. En værdi på 25 for overskrifter under "Må afkortes efter" betyder, at udgiveren ikke må angive en grænse på under 25 tegn for overskrifter, men der må gerne angives en længere grænse, hvis udgiveren ønsker det.

Hvis du afkorter teksten til den værdi, der er angivet i denne kolonne, f.eks. 25 for overskrifter, kan du tilføje "..." eller en anden tekst for at angive, at en værdi er afkortet.

Felter til visning i samlede native-annoncer

Felt Beskrivelse Altid inkluderet? Påkrævet for visning? Må afkortes efter
Overskrift Primær overskriftstekst (f.eks. appens eller artiklens titel). Ja Påkrævet 25 tegn
Billede Stort, primært billede. Ja Anbefalet Ikke tilgængelig
Brødtekst Sekundær brødtekst (f.eks. en beskrivelse af appen eller artiklen). Ja Anbefalet 90 tegn
Ikon Lille ikonbillede (f.eks. billede fra appbutikken eller annoncørens logo). Nej Anbefalet Ikke tilgængelig
Opfordring til handling Knap eller tekstfelt, der opfordrer brugeren til at foretage en handling (f.eks. Installer eller Besøg website). Ja Anbefalet 15 tegn
Antal stjerner Vurdering fra 0-5, der angiver den gennemsnitlige vurdering af en app i en appbutik. Nej Anbefalet Ikke tilgængelig
Butik Den appbutik, hvor brugeren downloader appen. Nej Anbefalet 15 tegn
Pris Prisen på appen. Nej Anbefalet 15 tegn
Annoncør Tekst, der identificerer annoncøren (f.eks. navnet på annoncøren eller varemærket, synlig webadresse etc.). Nej Anbefalet 25 tegn

Download aktiver

Du kan downloade følgende til brug ved design af dine native-annoncer: