Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Brug AdMob til at sikre overholdelse af Google Plays familiepolitik

Hvis din app er målrettet mod børn og der vises annoncer i appen, skal du sørge for, at den overholder Google Plays familiepolitik. Udgivere kan bruge nedenstående værktøjer i AdMob til at sikre sig, at de viser annoncer, der overholder Google Plays familiepolitik.

AdMob-udgivere skal overholde AdMob- og AdSense-politikkerne. Derudover skal annoncerne overholde alle relevante love og regler (herunder eventuelle relevante retningslinjer for selvregulering og branchespecifikke retningslinjer).

Bemærk! Google Plays familiepolitik er for nylig blevet opdateret for at præcisere, at hvis en af målgrupperne for en app er børn, må visse id'er (heriblandt annoncerings-id'et) for børn eller brugere, hvis alder er ukendt, ikke overføres via appen.

Opdater din SDK til GMA SDK version 20.6.0 til Android eller nyere og/eller GMA SDK version 7.67.0 til iOS for at sikre dig, at der ikke sendes annoncerings-id, når en annonceanmodning er tagget til børnemålrettet behandling. Du kan også vælge at deaktivere annoncerings-id for hele din app ved at forhindre integration af tilladelse til brug af annoncerings-id i din app.

Apps til børn

Hvis din app er tilmeldt Google Play-programmet "For hele familien" og der vises annoncer i din app, skal du sikre dig, at annoncerne overholder kravene og annoncepolitikkerne vedrørende programmet "For hele familien".

Når først din app er en del af programmet, vil AdMob automatisk begynde at vise annoncer, der overholder politikken for For hele familien for alle de annonceanmodninger, der kommer fra appen.

De annoncer, der vurderes til at være børne- og familievenlige, er en undergruppe af den brede annoncepulje. Hvis din app ikke tidligere har været tilmeldt programmet "For hele familien", konstaterer du muligvis færre udfyldte eksponeringer, når den er blevet tilmeldt programmet.

Apps for alle, inklusive børn og familier

Hvis din app er målrettet mod alle, inklusive børn og familier, skal du inkludere kode, som kalder metoden setTagForChildDirectedTreatment() for annonceanmodninger om annoncer, der vises for børn, og angiver maksimumklassificering af annonceindhold.

Få oplysninger om andre metoder til at sikre overholdelse af Google Plays familiepolitik
Eksempel på et kodestykke til implementering i apps for alle, inklusive børn og familier
Brug følgende kodeeksempel til at aktivere setMax_ad_content_rating() og setTagForChildDirectedTreatment(), så der sendes børnemålrettede annonceanmodninger i en app med en blandet målgruppe:
RequestConfiguration requestConfiguration = MobileAds.getRequestConfiguration()
    .toBuilder()
    .setTagForChildDirectedTreatment(
        RequestConfiguration.TAG_FOR_CHILD_DIRECTED_TREATMENT_TRUE)
    .setMaxAdContentRating(RequestConfiguration.MAX_AD_CONTENT_RATING_G)
    .build();
MobileAds.setRequestConfiguration(requestConfiguration);

Metoden setMax_ad_content_rating() aktiveres med værdien MAX_AD_CONTENT_RATING_G, og metoden tagForChildDirectedTreatment() aktiveres med værdien true. Objektet RequestConfiguration bør derefter blive overført til MobileAds.setRequestConfiguration() inden indlæsning af annoncer, og alle efterfølgende indlæste annoncer overholder dermed politikkerne for programmet "For hele familien".

Hvis du bruger Ad Manager i stedet for AdMob, kan du konstruere en AdManagerAdRequest i stedet for en AdRequest ved at bruge de tilsvarende metoder i klassen AdManagerAdRequest.Builder.
AdMob er ikke ansvarlig for WebView-indhold. Det er udelukkende udviklernes ansvar at sikre, at annoncer i WebView-indhold overholder Google Play-politikken.

Brug AdMob-formidling til at sikre overholdelse af Google Plays familiepolitik

For alle Android-apps, der er klassificeret som For hele familien, og alle annonceanmodninger med setTagForChildDirectedTreatment(true) skal der bruges et Google Play-certificeret annoncenetværk. For at sikre overholdelse af politikkerne for Play blokerer AdMob automatisk annoncekilder, der ikke er certificeret af Google Play, så de ikke kan vise annoncer i apps, der er klassificeret som "For hele familien".

I de fleste tilfælde får du besked på din AdMob-konto, hvis du bruger en ikke-certificeret annoncekilde til at vise annoncer til de apps, der er klassificeret som For hele familien. Annoncevisningen fortsætter fra certificerede annoncekilder.

Tilpassede hændelser, der er målrettet mod apps, som er klassificeret som For hele familien, skal bruge certificerede annoncekilder. Hvis du vil overholde Google Play-politikken, skal du sikre dig, at dine tilpassede hændelser kun bruger certificerede annoncekilder.

Nogle udgivere vil muligvis gerne bruge AdMob-formidling til de apps, hvor børn er en del af målgruppen.

Hvis du vil bruge AdMob-formidling, skal du konfigurere din formidlingsgruppe, så der kun bruges certificerede annoncenetværk

Da AdMob udelukkende fungerer som en platform for annonceringsrelationen mellem udvikleren og tredjepartsannoncenetværket i forbindelse med AdMob-formidling, er det udviklerens ansvar at sikre, at tredjepartsannoncenetværket viser annoncer, der overholder politikkerne for programmet "For hele familien".

Apps til børn

For apps i programmet "For hele familien" skal der bruges et Google Play-certificeret annoncenetværk til at imødekomme annonceanmodninger.

For at sikre dig, at tredjepartsannoncenetværk kan vise annoncer, som overholder politikkerne for programmet "For hele familien", i din app, skal du kalde setTagForChildDirectedTreatment(true) og indstille max_ad_content_rating til G for hver enkelt annonceanmodning. Derudover skal de tredjepartsannoncenetværk, du vælger, vise annoncer, der overholder politikkerne for programmet "For hele familien".

Google Mobile Ads SDK videresender annonceanmodninger til tredjepartsannoncenetværk med henblik på visning af annoncer, der overholder politikkerne for programmet "For hele familien". Det er udviklerens ansvar at sikre, at tredjepartsannoncenetværk viser annoncer, der overholder politikkerne for programmet "For hele familien".

Apps for alle, inklusive børn og familier

Hvad angår apps for alle, inklusive børn og familier, skal der bruges et Google Play-certificeret annoncenetværk til at imødekomme annonceanmodninger.

For at sikre dig, at tredjepartsannoncenetværk kan vise annoncer, som overholder politikkerne for programmet "For hele familien", i din app ved annonceanmodninger om annoncer, der skal vises for målgrupper, som omfatter børn, skal du kalde setTagForChildDirectedTreatment(true) og indstille max_ad_content_rating til G for hver enkelt annonceanmodning.

Google Mobile Ads SDK videresender annonceanmodninger til tredjepartsannoncenetværk med henblik på visning af annoncer, der overholder politikkerne for programmet "For hele familien". Det er udviklerens ansvar at sikre, at tredjepartsannoncenetværk viser annoncer, der overholder politikkerne for programmet "For hele familien".

Du kan få flere oplysninger om programmet "For hele familien" på Google Developers-websitet.