Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Brug AdMob til at sikre overholdelse af Google Plays familiepolitik

Hvis din app er målrettet mod børn og der vises annoncer i appen, skal du sørge for, at den overholder Google Plays familiepolitik. Udgivere kan bruge nedenstående værktøjer i AdMob til at sikre sig, at de viser annoncer, der overholder Google Plays familiepolitik.

AdMob-udgivere skal overholde AdMob- og AdSense-politikkerne. Derudover skal annoncerne overholde alle relevante love og regler (herunder eventuelle relevante retningslinjer for selvregulering og branchespecifikke retningslinjer).

Bemærk! Google Plays familiepolitik er for nylig blevet opdateret for at præcisere, at hvis en af målgrupperne for en app er børn, må visse id'er (heriblandt annoncerings-id'et) for børn eller brugere, hvis alder er ukendt, ikke overføres via appen.

Opdater din SDK til GMA SDK version 20.6.0 til Android eller nyere og/eller GMA SDK version 7.67.0 til iOS for at sikre dig, at der ikke sendes annoncerings-id, når en annonceanmodning er tagget til børnemålrettet behandling. Du kan også vælge at deaktivere annoncerings-id'et for hele din app ved at forhindre integration af tilladelse til brug af annoncerings-id i din app.

Apps, der er beregnet til børn

Hvis du kun vælger børnealdersgrupper i sektionen Målgruppe og indhold i Google Play Console, begynder AdMob automatisk at vise annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet Familier, ved alle annonceanmodninger, der kommer fra appen.

Annoncer, der vurderes at være børne- og familievenlige, er en undergruppe af den overordnede annoncesamling. Hvis din app førhen ikke kun var målrettet mod børnealdersgrupper, konstaterer du muligvis færre udfyldte eksponeringer, når du har opdateret din målgruppe.

Apps for alle, inklusive børn og familier

Hvis du også vælger andre aldersgrupper end børnealdersgrupper i sektionen Målgruppe og indhold i Google Play Console, heriblandt børn og familier, skal du inkludere kode, der kalder metoden setTagForChildDirectedTreatment() for annonceanmodninger, der fører til visning af annoncer for børn, med angivelse af maksimumklassificering af annonceindhold.

Få oplysninger om andre metoder til at sikre overholdelse af Google Plays familiepolitik
Eksempel på et kodestykke til implementering i apps for alle, inklusive børn og familier
Brug følgende kodeeksempel til at aktivere setMax_ad_content_rating() og setTagForChildDirectedTreatment(), så der sendes børnemålrettede annonceanmodninger i en app med en blandet målgruppe:
RequestConfiguration requestConfiguration = MobileAds.getRequestConfiguration()
    .toBuilder()
    .setTagForChildDirectedTreatment(
        RequestConfiguration.TAG_FOR_CHILD_DIRECTED_TREATMENT_TRUE)
    .setMaxAdContentRating(RequestConfiguration.MAX_AD_CONTENT_RATING_G)
    .build();
MobileAds.setRequestConfiguration(requestConfiguration);

Metoden setMax_ad_content_rating() aktiveres med værdien MAX_AD_CONTENT_RATING_G, og metoden tagForChildDirectedTreatment() aktiveres med værdien true. Objektet RequestConfiguration bør derefter blive overført til MobileAds.setRequestConfiguration() inden indlæsning af annoncer, og alle efterfølgende indlæste annoncer overholder dermed politikkerne vedrørende programmet "For hele familien".

Hvis du bruger Ad Manager i stedet for AdMob, kan du konstruere en AdManagerAdRequest i stedet for en AdRequest ved at bruge de tilsvarende metoder i klassen AdManagerAdRequest.Builder.
AdMob er ikke ansvarlig for WebView-indhold. Det er udelukkende udviklernes ansvar at sikre, at annoncer i WebView-indhold overholder Google Play-politikken.

Brug AdMob-formidling til at sikre overholdelse af Google Play-politikkerne vedrørende programmet Familier

Til alle Android-apps, der er klassificeret som omfattet af programmet Familier, skal der bruges en selvklassificeret annonce-SDK til familier fra Google Play eller en formidlingsplatform, når der vises annoncer for børn eller brugere, hvis alder er ukendt. For at sikre overholdelse af Play-politikkerne blokeres annoncekilder, der ikke er selvklassificeret i Google Play, automatisk i AdMob, så der ikke kan vises annoncer i apps, der er beregnet til børn, eller i apps for alle via setTagForChildDirectedTreatment(true).

I de fleste tilfælde får du besked på din AdMob-konto, hvis den annoncekilde, du bruger, ikke er en selvklassificeret annoncekilde, og hvis du kun har valgt børnealdersgrupper i sektionen Målgruppe og indhold i Google Play Console. Annoncevisningen fra selvklassificerede annoncekilder fortsætter.

Hvad angår tilpassede hændelser, som bruges til målretning mod apps, der er klassificeret som omfattet af programmet Familier, skal der bruges selvklassificerede annoncekilder til Familier. For at sikre overholdelse af Google Play-politikken skal du sikre dig, at der kun bruges selvklassificerede annoncekilder til Familier i forbindelse med tilpassede hændelser.

Nogle udgivere vil muligvis gerne bruge AdMob-formidling til de apps, hvor børn er en del af målgruppen.

Hvis du vil bruge AdMob-formidling, skal du konfigurere din formidlingsgruppe således, at der kun bruges selvklassificerede annonce-SDK'er til Familier.

Da AdMob udelukkende fungerer som en platform for annonceringsrelationen mellem udvikleren og tredjepartsannoncenetværket i forbindelse med AdMob-formidling, er det udviklerens ansvar at sikre, at tredjepartsannoncenetværket viser annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet "For hele familien".

Apps, der er beregnet til børn

Til apps, hvor der kun er valgt børnealdersgrupper i sektionen Målgruppe og indhold i Google Play Console, må der kun bruges selvklassificerede annonce-SDK'er til Google Play-programmet Familier til imødekommelse af annonceanmodninger.

For at sikre dig, at tredjepartsannoncenetværk kan vise annoncer, som overholder politikkerne vedrørende programmet "For hele familien", i din app, skal du kalde setTagForChildDirectedTreatment(true) og indstille max_ad_content_rating til G for hver enkelt annonceanmodning. Derudover skal de tredjepartsannoncenetværk, du vælger, vise annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet "For hele familien".

Google Mobile Ads SDK videresender annonceanmodninger til tredjepartsannoncenetværk med henblik på visning af annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet "For hele familien". Det er udviklerens ansvar at sikre, at tredjepartsannoncenetværkene viser annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet Familier.

Apps for alle, inklusive børn og familier

Hvad angår apps, hvor der også er valgt andre aldersgrupper end børnealdersgrupper i sektionen Målgruppe og indhold i Google Play Console, heriblandt børn og familier, skal der bruges en selvklassificeret annonce-SDK til Google Play-programmet Familier til imødekommelse af annonceanmodninger, når der vises annoncer for børn eller brugere, hvis alder er ukendt.

For at sikre dig, at tredjepartsannoncenetværk kan vise annoncer, som overholder politikkerne vedrørende Google Play-programmet Familier, i din app ved anmodninger om annoncer, der skal vises for børn eller brugere, hvis alder er ukendt, skal du kalde setTagForChildDirectedTreatment(true) og indstille max_ad_content_rating til G for hver enkelt annonceanmodning.

Google Mobile Ads SDK videresender annonceanmodninger til tredjepartsannoncenetværk med henblik på visning af annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet Familier. Det er udviklerens ansvar at sikre, at tredjepartsannoncenetværkene viser annoncer, der overholder politikkerne vedrørende programmet Familier.

Du kan få flere oplysninger om programmet Familier på Google Developers-websitet.