Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Programretningslinjene for AdMob og AdSense

Ugyldig aktivitet: suspendert konto

I tillegg til at vi overvåker kontoer for å oppdage brudd på retningslinjene, analyserer vi også alle klikkene og visningene for å finne ut om de passer inn i et bruksmønster som kan gi en kunstig økning av annonsørkostnadene eller publisistinntektene.

Hvis vi påviser ugyldig trafikk i kontoen din, kan det hende at vi suspenderer kontoen din og refunderer de ubetalte inntektene som er knyttet til brudd på retningslinjene (inkludert Googles andel), til de berørte annonsørene (der dette er mulig og hensiktsmessig).

Mens kontoen din er sperret, har du tid til å undersøke kildene for ugyldig trafikk, identifisere og blokkere mistenkelig trafikk og iverksette tiltak for å sikre at det ikke forekommer ugyldig trafikk. Suspensjoner kan ikke påklages.

Vi anbefaler at du bruker Google Analytics for Firebase, slik at du kan overvåke, evaluere og forstå trafikken til appen din. Dette kan også bidra til at det blir enklere å identifisere kildene for den ugyldige trafikken. Du finner mer informasjon i ressurssenteret for annonsetrafikkvalitet.

Merk: Hvis vi oppdager flere problemer med AdMob-kontoen din i løpet av sperringsperioden, kan vi stenge kontoen din for godt, også før sperringsperioden utløper. Hvis den ugyldige trafikken vedvarer og fortsetter med å generere trafikk av lav kvalitet til økosystemet vårt for annonser etter at sperringen av kontoen er opphevet, kan vi begrense eller deaktivere annonselevering, sperre kontoen din på nytt eller deaktivere kontoen for å beskytte annonsørene og brukerne våre.

Nedenfor har vi beskrevet de vanligste årsakene til at publisister kan oppleve at kontoene deres blir sperret på grunn av ugyldig trafikk. Vær oppmerksom på at dette ikke er en uttømmende liste, men en liste over de vanligste årsakene.

Vanlige årsaker til at AdMob-kontoer suspenderes på grunn av ugyldig trafikk

Klikk på annonsene i egen app
  • Utgivere skal ikke klikke på egne annonser eller på noen måte forsøke å skape en kunstig økning av antall visninger eller klikk. Det er ikke lov å teste egne annonser ved å klikke på dem.
  • Bruk testannonser (for Android eller iOS) for å unngå å generere ugyldige klikk.
Én eller flere brukere klikker gjentatte ganger på annonsene i appen din
  • Det er ikke tillatt for utgivere å skape en kunstig økning av antall annonsevisninger eller -klikk ved hjelp av automatiske eller manuelle metoder.
  • Det er ikke lov for utgivere å be andre om å klikke på annonsene deres. Utgivere kan for eksempel ikke be brukere om å støtte apper, tilby brukerne belønning mot at de klikker på en annonse, eller love å skaffe penger til en tredjepart i bytte mot støtte eller klikk.
Annonseplasseringer som villeder brukerne eller genererer utilsiktede klikk
  • Publisister har ikke på noen måte lov til å oppfordre brukerne sine til å klikke på Google-annonser. Det er for eksempel ikke lov å plassere annonser for nært klikkbare elementer i appen, implementere annonser på en måte som hindrer brukerne i å se hovedinnholdet og den primære funksjonaliteten til appen, eller endre annonsestørrelsen til et ikke-standardmessig format eller slik at annonsen blir usynlig eller vanskelig for brukeren å se.
  • Gå gjennom veiledningen for implementering.

Ressurser

Kontaktskjemaer