Politikker

Ugyldig aktivitet: Suspenderet konto

Ud over at holde øje med politikovertrædelser analyserer vi alle klik og eksponeringer for at fastslå, om de afspejler et brugsmønster, som kunne være tegn på en kunstig forøgelse af en annoncørs omkostninger eller en udgivers indtjening. Hvis vi ser, at din konto har ugyldig trafik, kan vi suspendere din konto og refundere hele kontoens indtjening sammen med Googles omsætningsandel til de berørte annoncører.

Kontosuspendering giver dig tid til at undersøge kilderne til den ugyldige trafik, identificere og blokere mistænkelig trafik og træffe foranstaltninger for at sikre "ren" trafik. Suspenderinger kan ikke appelleres. Vi anbefaler, at du bruger Google Analytics til Firebase, da det er en meget effektiv metode til at forstå, overvåge og evaluere trafikken til din app. Det kan også hjælpe dig med at identificere kilderne til ugyldig trafik. Få flere oplysninger i vores Ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.

Bemærk! Hvis der konstateres flere problemer på din AdMob-konto i suspenderingsperioden, kan din konto blive deaktiveret permanent, før suspenderingsperioden udløber. Hvis den ugyldige trafik fortsætter og fortsat leverer trafik af lav værdi til vores annoncesystem, efter suspenderingen af din konto er ophævet, kan vi begrænse eller deaktivere annoncevisning, suspendere din konto igen eller deaktivere din konto for at beskytte vores annoncører og brugere.

For at give dig et indblik i de mulige årsager til, at udgivere kan få deres konti suspenderet pga. ugyldig trafik, har vi beskrevet de mest almindelige årsager nedenfor. Vær opmærksom på, at listen ikke er udtømmende, men blot indeholder de mest almindelige årsager.

Almindelige årsager til, at AdMob-konti suspenderes pga. ugyldig trafik

Klik på annoncerne i din egen app
  • Udgivere må ikke klikke på deres egne annoncer eller bruge metoder, der kunstigt forøger antallet af eksponeringer og/eller klik, herunder manuelle metoder. Det er ikke tilladt at teste dine egne annoncer ved at klikke på dem.
  • Brug testannoncer (fås til Android eller iOS), så du undgår at generere ugyldige klik.
Én eller flere brugere har gentagne gange klikket på annoncerne i din app
  • Udgivere må ikke kunstigt forøge antallet af eksponeringer eller klik, som annoncerne får, hverken automatisk eller manuelt.
  • Udgivere må ikke bede andre om at klikke på deres annoncer. Det omfatter blandt andet følgende aktiviteter: At anmode brugere om at støtte din app, at tilbyde brugere belønning for at klikke på annoncer og at stille tredjemand betaling i udsigt for sådanne handlinger.
Vildledende annonceplaceringer for brugere eller generering af utilsigtede klik
  • Udgivere må ikke på nogen måde opfordre brugerne til at klikke på Google-annoncer. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, placering af annoncer for tæt på klikbare elementer i appen, implementering af annoncer på en måde, så de forhindrer brugerne i at se appens centrale indhold og funktioner, og ændring af annoncestørrelsen til en ikke-standardstørrelse, eller så den bliver usynlig eller svær at se for brugeren. Se implementeringsvejledningen.

Ressourcer

Kontaktformularer