Käytännöt

Google Play -käytäntörikkomus: sovellus tai tili on poistettu käytöstä

Julkaisijoiden on noudatettava Google Playn käytäntöjä, jotta he voivat käyttää AdMobia. Google Playn käytäntötiimi pidättää oikeuden poistaa sovelluksesi käytöstä, mikäli niiden todetaan rikkovan Google Playn käytäntöjä. Jos sovellustesi todetaan rikkovan Google Playn käytäntöjä ja käytäntöjä rikkovat sovellukset on poistettu Google Play Kaupasta, myös mainosten näyttäminen AdMobissa lopetetaan.

Valitusprosessi

Google Play -käytäntötiimin lähettämästä sähköpostiviestistä saat tarkempia tietoja rikkomusta koskien. Jos et ole huomannut tätä viestiä, etsi sitä ensiksi sen sähköpostiosoitteen postilaatikosta, jonka olet liittänyt Google Play- tai AdMob-tiliisi. Sähköpostin lähettäjä on googleplay-developer-support@google.com. Tarkista sähköpostitilisi roskapostisuodattimesta, ettei viestiä ole vahingossa merkitty roskapostiksi.

Kun olet korjannut rikkomuksen, sinun on aloitettava valitusprosessi. Se tapahtuu määrätyllä yhteydenottolomakkeella. Älä vastaa alkuperäiseen ilmoitukseen sähköpostitse, sillä sähköpostiviestejä ei huomioida. Jos Google Play ‑käytäntötiimi poisti sovelluksesi, lähetä meille Google Play -käytäntövalitus.

Jos Google Play ‑käytäntötiimi palauttaa sovelluksesi, Google Playta koskeva sääntörikkomus poistetaan. Jos sovelluksessa ei ole muita rikkomuksia, mainosten näyttö otetaan uudelleen käyttöön.

Voit katsoa tämän videon Google Playhin liittyvästä sääntörikkomuksesta ja sen korjaamisesta.

What to do if your app has been disabled for a Google Play policy violation

Resurssit

Yhteydenottolomakkeet