Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

AdMob- ja AdSense-ohjelmakäytännöt

Google Playn käytäntörajoitus: Käytöstä poistettu sovellus

Jos sovelluksesi on poistettu Google Play Kaupasta Google Playn käytäntöjen vastaisen toiminnan vuoksi, Google rajoittaa mainontaa sovelluksessa siihen asti, että olet ratkaissut ongelmat Google Play Kaupan kanssa ja sovelluksesi on palautettu.

Valitusprosessi

Saat Google Playn sääntörikkomuksista ilmoituksen AdMobin Käytäntökeskuksessa ja sähköpostitse. Näet AdMob-tilisi Käytäntökeskuksesta ja sähköpostista sovellukset, joissa on rikkomuksia.

Jos et ole huomannut viestiä, etsi Google Play / AdMob ‑tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen Saapuneet-kansiosta viestejä lähettäjältä googleplay-developer-support@google.com. Tarkista sähköpostitilisi roskapostisuodattimesta, ettei viestiä ole vahingossa merkitty roskapostiksi.

Lue Play Consolen ohjekeskuksesta huolellisesti rikkomuksen kuvaus ja mahdolliset ohjeet ongelman korjaamiseksi.

Kun olet korjannut rikkomuksen, sinun on aloitettava valitusprosessi Play Consolen ohjekeskuksessa. Älä vastaa alkuperäiseen ilmoitukseen sähköpostitse, sillä sähköpostiviestejä ei lueta.

Jos Google Play ‑käytäntötiimi palauttaa sovelluksesi, Google Playta koskeva rajoitus poistetaan. Jos sovelluksessa ei ole muita rikkomuksia, mainosten näyttö otetaan uudelleen käyttöön. Sinun ei tarvitse tehdä tämän jälkeen mitään.

Mainokset alkavat näkyä uudelleen 2–3 päivän kuluessa siitä, kun sovelluksesi tulee uudelleen näkyviin Google Play Kauppaan.

Lisätietoa

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Yhteydenottolomakkeet