Politikker

Overtrædelse af Google Play-politik: Deaktiverede apps eller deaktiveret konto

Udgivere skal overholde vores Google Play-politikker for at kunne bruge AdMob. Google Play-politikteamet forbeholder sig retten til at deaktivere dine apps, hvis de overtræder Google Play-politikkerne. Hvis dine apps overtræder Google Play-politikkerne, og de apps, der overtræder politikkerne, er blevet fjernet fra Google Play Butik, deaktiveres annoncevisningen i AdMob også.

Appelbehandling

Du kan få flere oplysninger om overtrædelserne i den e-mail, du har modtaget fra Google Play-politikteamet. Hvis du ikke har set denne e-mail, kan du prøve at søge i indbakken for den e-mailadresse, der er knyttet til din Google Play-/AdMob-konto, efter e-mails fra "googleplay-developer-support@google.com". Tjek også din mailkontos spamfilter for at se, om mailen ved en fejl er blevet markeret som spam.

Når du har rettet problemet med overtrædelsen, skal du starte appelbehandlingen via den angivne kontaktformular. Svar på den oprindelige e-mail behandles ikke. Indsend en appel angående overtrædelse af Google Play-politikkerne, hvis din app er blevet fjernet af Google Play-politikteamet.

Hvis Google Play-politikteamet genopretter dine apps, bliver overtrædelsen af Google Play-politikken fjernet. Hvis der ikke er andre overtrædelser i appen, bliver annoncevisningen genaktiveret.

Se denne video om overtrædelse af Google Play-politikken, og om hvordan du løser en overtrædelse af politikken.

What to do if your app has been disabled for a Google Play policy violation

Ressourcer

Kontaktformularer