Politikker

Begrænsning som følge af overtrædelse af Google Play-politik: Deaktiveret app

Hvis din app fjernes fra Google Play Butik for overtrædelse af Google Play-politikker, begrænser Google annonceefterspørgslen for appen, indtil du løser problemerne i forhold til Google Play Butik, og din app er blevet genoprettet.

Appelbehandling

Hvis der er tale om overtrædelser af Google Play-politikkerne, får du besked i Politikcenter for AdMob og via mail. Du kan se, hvilke apps der overtræder politikker, i Politikcenteret på din AdMob-konto og i mailen.

Hvis du ikke har modtaget denne mail, kan du prøve at søge i indbakken for den mailadresse, der er knyttet til dine Google Play-/AdMob-konti, efter mails fra googleplay-developer-support@google.com. Tjek spamfilteret for din mailkonto for at sikre dig, at mailen ikke fejlagtigt er blevet markeret som spam.

Læs beskrivelsen af overtrædelsen nøje, og se, hvad du eventuelt kan gøre for at løse problemet, i Hjælp til Play Console

Når du har rettet problemet med overtrædelsen, skal du iværksætte appelprocessen i Hjælp til Play Console. Vi gennemgår ikke svar, som sendes tilbage i den oprindelige notifikation.

Hvis Google Play-politikteamet genopretter din app, fjernes begrænsningen som følge af overtrædelse af Google Play-politikken. Hvis der ikke er andre overtrædelser i appen, bliver annoncevisningen automatisk genaktiveret. Du behøver ikke at foretage dig yderligere.

Der kan gå op til en dag, før annoncevisningen genaktiveres, efter at din app vises i Google Play Butik igen.

Ressourcer

Kontaktformularer