Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Meer informatie over landspecifieke beperkingen van AdMob

Google moet de sancties naleven die worden opgelegd door de Office of Foreign Assets Control (OFAC) van de Verenigde Staten. Als gevolg hiervan is AdMob niet beschikbaar voor gebruikers in de volgende landen of gebieden:

• Krim
  • Cuba
  • De zogenoemde Volksrepubliek Donetsk (DNR) en Volksrepubliek Luhansk (LNR)
  • Iran
  • Noord-Korea
  • Syrië

Onlangs toegevoegde regio's

Als u gevestigd bent op een locatie waaraan de OFAC onlangs sancties heeft opgelegd (bijvoorbeeld de Krim), wordt uw AdMob-account opgeschort. Wij sturen u dan een e-mail om u te laten weten dat dit het geval is. Helaas is er geen respijtperiode mogelijk en kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt. Als u van mening bent dat uw account niet had mogen worden opgeschort, kunt u dit formulier invullen om bezwaar te maken.

Accounttoegang in regio's onder embargo

Zelfs als uw account niet is gevestigd in een van de landen of gebieden waaraan een embargo is opgelegd, kunt u nog steeds te maken krijgen met een embargo. Als u zich fysiek bevindt in een land of gebied waaraan een embargo is opgelegd, kunt u niet inloggen bij AdMob. U heeft echter nog wel steeds toegang tot het Helpcentrum en het Beleidscentrum van AdMob en andere AdMob-websites waarbij u niet hoeft in te loggen.

Terugvorderingen voor bestaande accounts

Vanwege de Amerikaanse sancties tegen locaties waaraan een embargo is opgelegd, kunt u geen betalingen ontvangen voor inkomsten die u met uw account heeft gegenereerd. Hier kan geen uitzondering op worden gemaakt. Als de sancties in de toekomst worden opgeheven, kunnen we mogelijk wel betalingen verrichten.

Targeting op locatie

Deze regio's zijn niet beschikbaar in de tool voor targeting op locatie en kunnen dus niet worden getarget of uitgesloten.

Landen en gebieden waaraan sancties zijn opgelegd door de OFAC, kunnen in AdMob niet worden getarget (of uitgesloten). Als u een bestaande campagne heeft die is getarget op een locatie waaraan onlangs een embargo is opgelegd, wordt deze campagne stopgezet. Als u deze campagne wilt hervatten, moet u uw campagne bewerken en uw targeting op locatie wijzigen, zodat het land of gebied waaraan een embargo is opgelegd niet langer wordt getarget.

Accountondersteuning en -optimalisatie

Als u zich buiten deze regio's bevindt maar producten of services promoot die zijn gevestigd in een van de betreffende regio's, komt u niet in aanmerking voor aangepaste ondersteuning of accountoptimalisatie.