Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

AdMob‑kampanjat

AdMobin mainoskampanjoita ylläpidetään Kampanjat-välilehdellä. Sieltä voit valita kampanja- ja tavoitetyypin kullekin kampanjalle. Kampanjatyyppejä on kaksi:

Infograafi oman yrityksen mainosten ja suoramyynnin datasta

Tärkeää: Valitsemalla tarkat kampanjatavoitteet voit varmistaa, että kampanjasi optimoidaan tarkasti. Lue lisää siitä, milloin kampanjoiden mainokset näkyvät.

Oman yrityksen mainoskampanjat

Oman yrityksen mainoskampanjoissa mainostetaan yrityksen omia sovelluksia ja verkkosivustoja. Oman yrityksen mainoskampanjat ovat ristiinmarkkinointikampanjoita, joiden mainokset näkyvät sovelluksessa maksutta käyttämällä kehittäjän omaa mainosinventaaria. Sovelluksessa saatetaan esimerkiksi mainostaa kehittäjän muita sovelluksia ja rohkaista käyttäjiä kokeilemaan niitä.

Suosittelemme käyttämään oman yrityksen mainoskampanjoissa välitettyjen mainosten tavoitetyyppiä ja Google-optimoitua täydennystä.

Suoramyyntikuvake Suoramyyntikampanjat

Suoramyyntikampanjat luodaan mainostajakohtaisesti. Ne ovat kampanjoita, joilla voit myydä mainosjakaumaa suoraan mainostajalle. Laskutus käsitellään AdMob-alustan ulkopuolella. Nämä kampanjat voivat sisältää perinteisiä Display-mainonta- tai sovellusasennuskampanjoita.

Kysy mainostajaltasi, mitä tavoitetyyppiä kampanjassa tulisi käyttää.

Jos sinut on kutsuttu jakamaan AdMob-tili, sinulla on oltava pääsyoikeudet AdMob-tiliin liitetylle Google Ads ‐tilille, jotta pääset käyttämään kampanjaominaisuutta. Pyydä Google Ads ‐tilin järjestelmänvalvojaa jakamaan pääsyoikeudet.

Lue lisää siitä, miten voit päästä kampanjoihin kutsuttuna käyttäjänä.