Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

Mittareiden lisääminen raporttitaulukoihin

Mittarit, suodattimet ja ulottuvuudet vaikuttavat siihen, mitä dataa raporteissasi näkyy. Mittarit ovat dataan liittyviä kvantitatiivisia mittaustuloksia, joiden avulla voit ymmärtää tulojasi ja liikennettäsi paremmin.

Mikä on mittareiden tehtävä?

Mittarit kuvaavat dataa tai arvoja, jotka sisältyvät raporttiin. Ne on yleensä järjestetty sarakkeisiin, ja ne sisältävät erilaisia lukuja ja prosenttiosuuksia. Kun raporttiin lisätään ulottuvuuksia, mittareiden arvot lasketaan uudelleen uuden järjestyksen tai ryhmittelyjen perusteella. Kun lisäät tai poistat mittarin, raporttiin lisätään tai siitä poistetaan tietosarake.

Mistä löydän mittarit?

Voit tuoda esiin tai piilottaa käytettävissä olevat mittarit klikkaamalla raporttitaulukon yläosasta kynäkuvaketta Muuta. Luettelo näkyy oikealla olevan sivupalkin alaosassa.

Jo käytössä olevat mittarit näkyvät sarakeotsikoissa raporttitaulukon oikeassa reunassa.

Huom. Raporttisivun yläosassa olevat oletusraportit sisältävät erilaisia mittareiden ja ulottuvuuksien joukkoja. Suosittelemme kiinnittämään huomiota raporttien eroihin, ennen kuin päätät, mistä raportista aloitat.

Raporteissa näkyvien mittareiden muuttaminen

Kaikki käytettävissä olevat mittarit eivät oletuksena näy raporteissa. Voit valita raporttiin eri mittareita muokkaamalla raporttitaulukkoa.

Näin voit muuttaa raportissasi näkyviä mittareita:

1. Kun katselet raporttia, avaa lista käytettävissä olevista ulottuvuuksista ja mittareista klikkaamalla raporttitaulukon yläosasta .
    Esimerkki raporttitaulukon muokkaamisesta AdMobissa
  2. Klikkaa mittareita, jotka haluat lisätä raporttiin tai poistaa siitä. Valitut mittarit ja data tulevat automaattisesti näkyviin raporttiin.
    Esimerkki AdMob-raportin mittareista

Mittareiden käyttäminen kaavioissa

Mittarit voivat näkyä myös raporttien yläpuolella olevissa kaavioissa. Lue, miten lisäät raporttiin kaavion.

Esimerkki AdMob-raporteista