Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Legg til filtre i rapportene dine

Det er filtrene, sammen med beregninger og dimensjoner, som avgjør hvilke data som vises i rapportene dine. Med filtre kan det bli enklere å forstå rapporteringsdataene dine, avdekke trender og se all den detaljerte informasjonen du trenger. Du kan bruke filtre for å se på data for bestemte apper, annonseenheter, land eller områder og formater for en angitt datoperiode. Legg til flere filtre i rapportene dine for å finstemme dataene dine ytterligere. Hver enkelt rapport har egne unike filtre.

Hva er hensikten med filtre?

Du kan skjule unødvendige eller uønskede data fra rapportene dine ved å bruke filtre. Når du velger et filter, angir du hva du ønsker å se i rapporten, og AdMob skjuler da alt som ikke samsvarer med kriteriene i filtrene.

Hvor vises filtrene i rapporter?

Filtre kan legges til, fjernes og justeres i Filter-området øverst i en rapport. Filtrene du legger til, blir brukt i alle diagrammer og tabeller i den samme rapporten.

Det er valgfritt å bruke filtre. Bare Dato-filteret er obligatorisk.

Endre Dato-filteret

Ved hjelp av Dato-filteret kan du begrense utvalget av data som vises i rapporten din. Du kan velge en eksplisitt dato ved hjelp av kalenderen, eller du kan velge en relativ dato, for eksempel «I dag» eller «Siste sju dager». Dette filteret er obligatorisk og brukes i alle rapportene dine som standard, men du kan redigere filteret for å endre standardinnstillingene.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å gjøre endringer i Dato-filteret i en rapport:

1. Klikk på Dato-filteret i Filter-området øverst i rapporten.
  2. Velg en relativ datoperiode fra listen, eller angi en nøyaktig datoperiode ved hjelp av kalenderen.
  3. Klikk på Bruk for å ta i bruk filteret i rapporten din.

I Relative datoperioder (f.eks. «I dag» eller «Siste sju dager») ser du ulike data, avhengig av når du åpner den lagrede rapporten.

• Eksempel: Du lagrer en rapport 30. september 2017 med den relative datoperioden «Siste sju dager». Når du ser på rapporten igjen 21. oktober 2017, ser du data fra 15. til 21. oktober 2017 – de sju dagene forut for datoen da du ser på rapporten.

Eksplisitte datoperioder er alltid fastsatt uansett når du åpner den lagrede rapporten, og viser alltid data fra samme datoperiode.

• Eksempel: Du lagrer en rapport med den eksplisitte datoperioden 24. til 30. september 2017. Når du ser på rapporten seks måneder senere, viser den fortsatt data fra 24. til 30. september 2017.

Endre filtre

I Filter-området klikker du på filteret du vil endre. Juster innstillingene, og klikk på Bruk. Når du endrer et filter, endres informasjonen som vises eller skjules i rapporten din.

Fjern filtre

Klikk på A button with an X on it.-ikonet ved siden av filteret du vil fjerne.