Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Legg til filtre i rapportene dine

Det er filtrene, sammen med beregninger og dimensjoner, som avgjør hvilke data som vises i rapportene dine. Med filtre kan det bli enklere å forstå rapporteringsdataene dine, avdekke trender og se all den detaljerte informasjonen du trenger. Du kan bruke filtre for å se på data for bestemte apper, annonseenheter, land eller områder og formater for en angitt datoperiode. Legg til flere filtre i rapportene dine for å finstemme dataene dine ytterligere. Hver enkelt rapport har egne unike filtre.

Hva er hensikten med filtre?

Du kan skjule unødvendige eller uønskede data fra rapportene dine ved å bruke filtre. Når du velger et filter, angir du hva du ønsker å se i rapporten, og AdMob skjuler så alt som ikke samsvarer med de aktuelle filterbetingelsene.

Hvor er filtrene i rapporter?

Filtre kan legges til, fjernes og justeres i Filter-området øverst i en rapport. Filtrene du legger til, blir brukt i alle diagrammer og tabeller i den samme rapporten.

Eksempel på rapportfiltre i AdMob

Det er valgfritt å bruke filtre. Bare Dato-filteret er obligatorisk.

Endre Dato-filteret

Ved hjelp av Dato-filteret kan du begrense utvalget av data som vises i rapporten din. Du kan velge en eksplisitt dato ved hjelp av kalenderen, eller du kan velge en relativ dato, for eksempel «I dag» eller «De siste 7 dagene». Dette filteret er obligatorisk og brukes som standard i alle rapportene dine, men du kan redigere det for å endre standardinnstillingene.

AdMob-grensesnittet hvor du kan se en datovelger i rapporter.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å gjøre endringer i Dato-filteret i en rapport:

1. Klikk på Dato-filteret i Filter-området øverst i rapporten.
  2. Velg en relativ datoperiode fra listen, eller angi en nøyaktig datoperiode ved hjelp av kalenderen.
  3. Klikk på Bruk for å ta i bruk filteret i rapporten din.
Relative datoperioder (f.eks. «I dag» eller «De siste 7 dagene») vil si at du ser ulike data, avhengig av når du åpner den lagrede rapporten.
  • Eksempel: Du lagret en rapport 30. september 2022 med den relative datoperioden «De siste 7 dagene». Da du så på rapporten igjen 21. oktober 2022, så du data fra perioden 15.–21. oktober 2022 – de sju dagene forut for datoen da du så på rapporten.

Eksplisitte datoperioder er alltid fastsatt uansett når du åpner den lagrede rapporten, og viser alltid data fra samme datoperiode.

• Eksempel: Du lagret en rapport med den eksplisitte datoperioden 24.–30. september 2022. Da du så på rapporten seks måneder senere, viste den fortsatt data fra perioden 24.–30. september 2022.

Endre filtre

I Filter-området klikker du på filteret du vil endre. Juster innstillingene, og klikk på Bruk. Når du endrer et filter, endres informasjonen som vises eller skjules i rapporten din.

Fjern filtre

I Filter-området klikker du på filteret du vil fjerne. Klikk på Fjern alle og så på Bruk. Når du fjerner et filter, endres informasjonen som vises eller skjules i rapporten din.