Suodattimien lisääminen raportteihin

Suodattimilla, mittareilla ja ulottuvuuksilla määritetään, mitä dataa raporteissasi näytetään. Ne voivat auttaa sinua tulkitsemaan raportteja, havaitsemaan trendejä ja tarkastelemaan lähemmin yksityiskohtia, jotka ovat sinulle erityisen tärkeitä. Suodattimien avulla voit tutkia tiettyjä sovelluksia, mainosyksiköitä, maita tai alueita sekä muotoja määrätyltä ajanjaksolta. Lisää raportteihin useita suodattimia, jos haluat tarkentaa dataa entisestään. Jokaisella raportilla on oma suodatinjoukkonsa.

Mikä on suodattimien tehtävä?

Suodattimien avulla voit piilottaa raporteistasi tarpeettoman datan. Valitsemalla suodattimen määrität, mitä dataa haluat nähdä raportissa. AdMob piilottaa kaiken datan, joka ei vastaa suodattimien ehtoja.

Mistä löydän suodattimet?

Suodattimia voi lisätä, poistaa ja muokata minkä tahansa raportin yläosan Suodatin-osiosta. Lisäämiäsi suodattimia käytetään raportin kaikissa kaavioissa ja taulukoissa.

Suodattimet ovat valinnaisia. Vain Päivämäärä-suodatin on pakollinen.

Päivämääräsuodattimen muuttaminen

Päivämääräsuodattimen avulla voit tarkentaa raportissa näytettävän datan ajanjaksoa. Voit valita tietyn päivämäärän kalenterista tai valita jonkin suhteellisen päivämäärän, kuten Tänään tai Viimeiset seitsemän päivää. Tämä suodatin on pakollinen, ja sitä käytetään oletuksena kaikissa raporteissasi. Voit kuitenkin muuttaa oletusasetuksia muokkaamalla suodatinta.

Noudata seuraavia ohjeita, kun haluat tehdä muutoksia raportin Päivämäärä-suodattimeen:

1. Klikkaa Päivämäärä-suodatinta raportin yläosasta.
  2. Valitse suhteellinen päivämääräalue luettelosta tai määritä tarkka ajanjakso kalenterista.
  3. Ota suodatin käyttöön raportissa klikkaamalla Käytä.

Suhteelliset ajanjaksot (esim. Tänään tai Viimeiset seitsemän päivää) näyttävät eri dataa sen mukaan, milloin tallennettua raporttia käytetään.

• Esimerkki: Tallennat 30.9.2017 raportin, jonka suhteellinen ajanjakso on Viimeiset seitsemän päivää. Kun katsot raporttia uudelleen 21.10.2017, siinä näytetään data ajalta 15.10.–21.10.2017 eli raportin katselupäivää edeltäviltä seitsemältä päivältä.

Tarkat ajanjaksot pysyvät aina samoina huolimatta siitä, milloin tallennettua raporttia käytetään. Niissä data näytetään aina samalta ajanjaksolta.

• Esimerkki: Tallennat 30.9.2017 raportin, jonka tarkka ajanjakso on 24.9.–30.9.2017. Kun katsot raporttia uudelleen kuuden kuukauden kuluttua, siinä näytetään edelleen data ajanjaksolta 24.9.–30.9.2017.

Suodattimen muokkaaminen

Klikkaa Suodatin-alueesta suodatinta, jota haluat muokata. Tee muutoksia sen asetuksiin ja valitse Käytä. Kun suodatin vaihdetaan, raportissa näkyvät tai raportista piilotetut tiedot vaihtuvat.

Suodattimen poistaminen

Klikkaa sen suodattimen vierestä A button with an X on it., jonka haluat poistaa.