Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Mainosyksiköt, mainosmuodot ja mainostyypit

Mainosyksiköt ovat sovelluksiin lisättäviä säilöjä, joissa näkyy mainoksia käyttäjille. Mainosyksiköt lähettävät mainospyyntöjä AdMobiin ja näyttävät sitten vastaanottamiaan mainoksia. Kun luot mainosyksikön, valitset sille mainosmuodon ja mainostyypit.

Mainosmuoto kuvaa sitä, miltä mainokset näyttävät sovelluksessa ja missä kohtaa ne sijaitsevat. Mainostyyppi kertoo, millaisia mainoksia mainosyksikkö voi näyttää käyttäjille.

Valittavissa on useita mainosmuotoja, joista jokainen on erikoistunut tiettyyn mainostyyppiin.

How to choose the right ad format for your app

Mainosmuodot

Banneri: Perusmainosmuoto, joka näkyy laitteen näytön ylä- ja alalaidassa.

Lue lisää bannerimainosyksikön luomisesta.

Välimainos: Koko sivun mainos, joka näytetään luonnollisissa tauko- ja siirtymäkohdissa, kuten pelitason suorittamisen jälkeen. Tukee videosisältöä.

Lue lisää välimainosyksikön luomisesta.

Palkkion tarjoava mainos: Mainos, joka palkitsee käyttäjän lyhyiden videoiden katsomisesta sekä toistettaviin mainoksiin ja kyselyihin reagoimisesta. Sopii hyvin maksuttomien pelien sisällön kaupallistamiseen. Tukee videosisältöä.

Lue lisää palkkion tarjoavan mainosyksikön luomisesta.

Natiivimainos: Muokattava mainosmuoto, joka mukautuu sovelluksen yleisilmeeseen. Mainokset näkyvät upotettuina sovelluksen sisältöön. Tukee videosisältöä.

Lue lisää natiivimainosyksikön luomisesta.

Mainostyypit

Valitsemasi mainostyypit vaikuttavat siihen, millaisia mainoksia käyttäjät voivat nähdä mainosyksikössä. Mainosyksikkö voi vastaanottaa AdMobilta ainoastaan sille määritettyjen mainostyyppien mukaisia mainoksia.

• Teksti-, kuva- ja rich media ‑mainokset: Tämä mainostyyppi koostuu teksti-, kuva-, HTML5- ja rich media ‑mainoksista. Mainokset voivat sisältää staattisia kuvia, animoituja kuvia (.GIF), rich media ‑sisältöä (esim. interaktiivisia mainoksia) tai pelkkää tekstiä. Huom. Natiivimainokset eivät tue animoituja kuvia (.GIF).
  • Videomainokset: Nämä sisältävät videota ja ääntä. Bannerimainosyksiköissä näkyvien videomainosten toisto käynnistyy aina mykistettynä. Käyttäjät voivat halutessaan poistaa mainosten mykistyksen mykistyspainikkeella, jonka Google lisää mainoksiin.
  • Interaktiiviset mainokset: Nämä sisältävät interaktiivisen elementin, kuten kyselyn tai toistettavan mainoksen.

Mainosyksikölle saatavilla olevat mainostyypit määräytyvät mainosyksikön luomisen yhteydessä valitun mainosmuodon mukaan.

Rekisteröidy AdMobiin