Aan de slag

Weergavepercentage

Percentage van geretourneerde advertenties die in de app zijn weergegeven aan de gebruiker. Dit wordt berekend door het aantal vertoningen te delen door het aantal overeenkomende verzoeken:

Vertoningen / overeenkomende verzoeken

Voorbeeld: Als het totale aantal overeenkomende verzoeken 80 is, maar slechts 60 daarvan in uw app worden weergegeven, bedraagt het weergavepercentage 75%.

Als u het weergavepercentage voor elk advertentienetwerk wilt bekijken, selecteert u Advertentiebron in het veld Dimensies bovenaan het AdMob-netwerkrapport.