Wijzigen welke valuta in een rapport wordt gebruikt

Rapporten in AdMob bevatten meestal statistieken die gebruikmaken van de standaardvaluta van uw account of van USD. Als u wilt, kunt u de valuta in uw rapporten in slechts enkele klikken wijzigen. Opmerking: In sommige rapporten (zoals het bemiddelingsrapport) is het niet mogelijk de weergegeven valuta te wijzigen.
Wanneer u de valuta wijzigt die in rapporten wordt gebruikt, heeft dit geen invloed op de betalingsvaluta van uw account.
Voer de volgende stappen uit om de valuta te wijzigen die in een rapport wordt gebruikt:
  1. Klik bovenaan het rapport op Meer.
  2. Klik op Valuta instellen.
  3. Gebruik de opties op het scherm om de valuta te selecteren die u in uw rapport wilt gebruiken.
  4. Klik op Wijzigen.

Als u prestatierapporten bekijkt in een andere valuta dan uw betalingsvaluta, worden de resultaten mogelijk niet helemaal accuraat weergeven, als gevolg van normale schommelingen in de wisselkoersen. Voor rapporten in lokale valuta gebruiken we de geldende wisselkoers van de vorige dag.