Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Ugyldig trafikk

Ugyldig trafikk omfatter alle klikk eller visninger som kan bidra til en kunstig økning i annonsørers kostnader eller publisisters inntekter. Både forsettlig uredelig trafikk og utilsiktede klikk regnes som ugyldig trafikk.

Ugyldig trafikk omfatter blant annet følgende:

• Klikk eller visninger som genereres ved at publisister klikker på sine egne publiserte annonser
  • Gjentatte annonseklikk eller -visninger som genereres av én eller flere brukere
  • Publisister som oppmuntrer brukerne til å klikke på annonsene deres (f.eks. alle formuleringer som oppmuntrer brukerne til å klikke på annonser, bruk av annonseimplementeringer som fører til mange utilsiktede klikk, osv.)
  • roboter, trafikkilder, automatiske klikkverktøy eller annen villedende programvare
Encouraging accidental clicks | Google Publisher Policies

Merk deg at klikk på Google-annonser må være et resultat av genuin brukerinteresse, og at enhver metode som på kunstig vis genererer klikk eller visninger, er strengt forbudt i henhold til programretningslinjene. Hvis vi ser et høyt volum av ugyldig trafikk i kontoen din, kan vi sperre eller deaktivere kontoen for å beskytte brukerne og annonsørene våre. Det er også slik at hvis vi ikke kan bekrefte kvaliteten på trafikken din, kan vi begrense eller deaktivere annonseleveringen din. På grunn av ugyldig trafikk kan du også se avvik mellom den beregnede inntekten og totalinntekten din.

Vi forstår at det kan være en tredjepart som genererer ugyldig trafikk til annonsene dine uten din kjennskap og uten at du har gitt tillatelse til det. Men som publisist er det du som til syvende og sist må påse at annonsene dine bare genererer gyldig trafikk.

Hvis du mistenker at en tredjepart har generert ugyldig klikktrafikk, kan du rapportere forholdet til teamet vårt via dette skjemaet.