Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Kom i gang

Bekreft telefonnummeret ditt med AdMob

Vi gjør vårt ytterste for å beskytte publisistkontoer og tilby kontospesifikk brukerstøtte, men dette krever at publisister oppgir et gyldig telefonnummer. For å sikre at informasjonen din er korrekt og oppdatert, kan vi kreve at du bekrefter telefonnummeret ditt via en SMS eller et telefonanrop. Du mottar en sekssifret PIN-kode du må oppgi for å bekrefte kontoen.

Telefonbekreftelse er ikke nødvendig hvis du tidligere har bekreftet med Google. Hvis det er påkrevd for deg, blir du bedt om å gjøre det når du registrerer deg for AdMob.

Bekreft telefonnummeret ditt

I løpet av AdMob-registreringen kan du bli bedt om å bekrefte kontoen din ved hjelp av telefonnummeret ditt.

Hvis du tidligere har bekreftet et telefonnummer overfor Google, kan det hende at det bekreftede telefonnummeret ditt allerede er fylt ut i nummerfeltet. Du kan velge å bruke dette telefonnummeret og hoppe over resten av prosessen med bekreftelse av telefonnummer, eller skrive inn et nytt nummer.

Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte kontoen:

1. Skriv inn telefonnummeret ditt i internasjonalt format: + (landskode) (retningsnummer) (telefonnummer).
    Merk: Landskoden for telefonnummeret ditt må samsvare med landet/territoriet du valgte da du registrerte deg for AdMob. Hvis du for eksempel valgte «Storbritannia» da du registrerte deg, må telefonnummeret ditt begynne med + 44.
  2. Velg om du vil motta bekreftelseskoden på SMS eller via et taleanrop.
  3. Klikk på Send. Du blir snart kontaktet via metoden du valgte i forrige trinn.
  4. Skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden du har mottatt, og klikk på Send inn. Hvis du ikke har mottatt noen PIN-kode, kan du klikke på Send koden på nytt for å prøve igjen.

Løs bekreftelsesproblemer

Mottok du ingen SMS?

Det kan ta lengre tid å motta SMS-er hvis du bor i et tett befolket område, eller hvis operatørens infrastruktur ikke er godt vedlikeholdt. Hvis du har ventet i flere minutter, men fortsatt ikke har mottatt SMS-en, kan du be om å bli oppringt.

«Dette telefonnummeret kan ikke brukes til bekreftelse»

Hvis du ser denne feilmeldingen, må du bruke et annet nummer. Vi begrenser antallet kontoer som kan opprettes fra én og samme telefon, for å beskytte deg mot uriktig bruk.