Ad Review Center ja eston hallinta

Mainosten estäminen yleisen luokan mukaan

Yleisten luokkien estäminen on saatavilla vain tietynkielisille mainoksille sovelluksen kielestä riippumatta.

Voit estää tiettyihin yleisiin luokkiin kuuluvien mainosten näkymisen sovelluksissasi. Emme ole riippuvaisia mainostajien omista luokitteluista, vaan järjestelmämme luokittelee mainokset automaattisesti. Tekniikkamme suodattaa eri luokkiin kuuluvat mainokset niin hyvin kuin mahdollista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki tiettyyn aiheeseen liittyvät mainokset estetään. Jos näet sovelluksessasi ei-toivotun mainoksen, voit estää kyseisen mainoksen URL-osoitteen perusteella.

Voit estää enintään 200 luokkaa. Saatat huomata, että jotkut yleiset luokat ovat päällekkäisiä joidenkin arkaluonteisten luokkien kanssa.

Yleiset luokat -sivulla näytettävä mainoksen näyttökertojen kokonaisprosenttiosuus voi olla yli tai alle 100 %, sillä mainokset saattavat olla luokiteltu useisiin luokkiin tai ei mihinkään luokkaan.

Voit estää mainoksia yleisen luokan mukaan seuraavalla tavalla:

Sovellustason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos sovellusta ei näy uusimpien sovellusten luettelossa, valitse Näytä kaikki sovellukset ja etsi haluamasi sovellus kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa Eston hallinta sovelluksesi nimen alta sivupalkista.
  5. Klikkaa Yleiset luokat.
  6. Salli tai estä luokkia sivun hallintatoimintojen avulla. Muutokset tallentuvat automaattisesti.

Tilitason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Yleiset luokat.
  4. Salli tai estä luokkia sivun hallintatoimintojen avulla. Muutokset tallentuvat automaattisesti.