Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Konfigurering av AdMob-mediering

Med medieringsgrupper – som er kombinasjoner av målrettingsinnstillinger – kan du optimalisere inntektene du får fra annonseenhetene dine. Du kan opprette medieringsgrupper på forhånd og deretter legge til annonseenheter og annonsekilder underveis, eller du kan opprette dem i én operasjon. Du trenger ikke å angi medieringsalternativer for de enkelte annonsenenhetene, men du kan i stedet angi disse alternativene for medieringsgruppene dine, som du så legger til de aktuelle annonseenhetene i.

Når du har konfigurert mediering i AdMob, kan du implementere mediering i appene dine ved å følge Google Developers-veiledningen (Android, iOS, Unity).

How to set up AdMob mediation groups and other important features

Følg fremgangsmåten nedenfor for å opprette nye medieringsgrupper

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på Opprett medieringsgruppe øverst i tabellen over medieringsgrupper.
  4. Velg ønsket annonseformat.
  5. Velg en plattform.
  6. Klikk på Fortsett.
  7. Gi medieringsgruppen et navn. Navnet bør være beskrivende slik at du kan finne medieringsgruppen i tabellen på et senere tidspunkt.
  8. Velg de stedene du vil ekskludere eller målrette denne medieringsgruppen mot.
  9. For iOS-apper kan du også velge om du vil målrette annonser mot annonseforespørsler basert på IDFA-tilgjengelighet. Finn ut mer.
  10. Klikk på Legg til annonseenheter.
  11. Velg annonseenhetene du vil knytte til denne medieringsgruppen. Når AdMob mottar annonseforespørsler fra de aktuelle annonseenhetene, forsøker AdMob å knytte forespørslene til medieringsgruppene som målrettes mot disse annonseenhetene.
  12. Klikk på Ferdig.
  13. Legg til noen annonsekilder i medieringsgruppene dine. Når en annonseforespørsel mottas, konkurrerer annonsekildene om å svare på forespørselen. Du kan når som helst endre en medieringsgruppe hvis du vil legge til eller fjerne annonsekilder.
    1. Legg til AdMob-nettverket
    2. Legg til tredjepartsnettverk
    3. Legg til egendefinerte hendelser
  14. Klikk på Lagre. Den nye medieringsgruppen lagres.
  15. Hvis du ikke har implementert mediering i appene dine ennå, må du gjøre det nå ved å følge Google Developers-veiledningen. Hvis du ikke fullfører dette trinnet, blir det ikke returnert annonser som svar på annonseforespørsler i medieringen.

Implementering av SDK-er og adaptere

Nå som du vet hvilke nettverk du ønsker å vise annonser fra og du har konfigurert dem i AdMob, følg linkene nedenfor for å laste ned og implementere SDK-ene og adapterne i appen din:

På Android-enheter

På iOS-enheter