Välitys

AdMob-välityksen määrittäminen

Välitysryhmät ovat kohdistusasetusten yhdistelmiä, joiden avulla voit optimoida mainosyksikköjesi tuoton. Voit luoda välitysryhmiä etukäteen ja lisätä mainosyksiköt ja mainoslähteet myöhemmin. Toinen vaihtoehto on luoda kaikki kerralla. Sen sijaan, että asettaisit välitysasetukset jokaiselle mainosyksikölle erikseen, voit tehdä välitysryhmien asetukset kerralla ja tämän jälkeen lisätä mainosyksiköt haluamiisi ryhmiin.

Kun olet ottanut välityksen käyttöön AdMobissa, voit tehdä saman myös sovelluksissasi Google Developers ‑oppaassa (Android tai iOS) annettujen ohjeiden avulla.

Luo uusi välitysryhmä seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Valitse välitysryhmätaulukon yläreunasta Luo välitysryhmä
  4. Valitse mainosmuoto.
  5. Valitse alusta.
  6. Klikkaa Jatka.
  7. Anna välitysryhmällesi nimi. Tässä on hyvä käyttää kuvaavaa nimeä, jotta ryhmä on myöhemmin helppo löytää välitysryhmätaulukosta.
  8. Valitse sijainnit, jotka haluat kohdistaa tähän välitysryhmään tai jättää sen ulkopuolelle.
  9. Valitse Lisää mainosyksiköitä.
  10. Valitse ne mainosyksiköt, jotka haluat liittää tähän välitysryhmään. Kun AdMob saa mainospyyntöjä valituilta mainosyksiköiltä, se pyrkii kohdistamaan pyynnöt kyseisiin mainosyksiköihin kohdistaviin välitysryhmiin.
  11. Klikkaa Valmis.
  12. Lisää mainoslähteitä välitysryhmiisi. Mainospyynnön saapuessa mainoslähteet kilpailevat keskenään pyynnön täyttämisestä. Voit missä tahansa vaiheessa muokata välitysryhmää ja lisätä tai poistaa mainoslähteitä.
    1. AdMob-verkoston lisääminen
    2. Kolmannen osapuolen mainosverkoston lisääminen
    3. Muokatun tapahtuman lisääminen
  13. Klikkaa Tallenna. Uusi välitysryhmä tallennetaan.
  14. Jos et ole vielä ottanut välitystä käyttöön sovelluksissasi, tee se nyt Google Developers ‑oppaassa annettujen ohjeiden mukaan. Jos jätät tämän vaiheen tekemättä, välitys ei voi täyttää saapuvia mainospyyntöjä.

SDK:iden ja sovittimien käyttöönotto

Nyt kun tiedät, mistä verkostoista haluat näyttää mainoksia, ja olet määrittänyt verkostot AdMobiin, käytä seuraavia linkkejä ja lataa SDK:t ja sovittimet. Ota ne sitten käyttöön sovelluksessasi.

Android

iOS