Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Google Ads

Google Ads on Googlen verkkomainostusohjelma. Luomalla verkkomainoksia Google Adsin avulla käyttäjät voivat mainostaa yritystään, tehostaa tuotteiden ja palvelujen myyntiä, lisätä tietoisuutta ja saada lisää liikennettä sivustolleen. Google Adsissa luodut mainokset voivat näkyä myös mobiilisovelluksissa AdMob-verkoston kautta.

Jos linkität uuden tai aiemmin luodun Google Ads ‐tilin AdMobiin, voit luoda kampanjoita AdMobissa. Voit luoda oman yrityksen mainoskampanjoita sovellustesi ristiinmarkkinointiin tai luoda suoramyyntikampanjoita, jotta voit myydä mainosinventaaria mainostajalle. Lue lisää Google Adsista: