Een gebruiker toevoegen aan uw AdMob-account

U kunt uw AdMob-account delen met andere mensen zoals een zakenpartner, werknemer, vrienden of familie. Gebruikers met toegang tot uw account kunnen elk deel van het account bekijken, bewerken en beheren. U kunt ook op elk moment de toegang van een gebruiker verwijderen.

Toegangsniveaus voor gebruikers

Niveaus van gebruikerstoegang voor AdMob worden toegewezen met AdSense. Als u gebruikers bijvoorbeeld op beheerdersniveau toegang wilt geven tot uw AdMob-account, moet u hen beheerderstoegang tot uw AdSense-account geven.

Dit zijn de twee toegangsniveaus die u kunt toekennen in AdSense, van laag naar hoog:

Standaardgebruiker

• Kan de meeste gedeelten van een account weergegeven, bewerken en beheren.
  • Kan een account niet annuleren.
  • Kan MCM-relaties niet accepteren, afwijzen of annuleren.
  • Kan geen nieuwe algemene voorwaarden voor AdMob accepteren.
  • Kan de lijst met gebruikers die toegang hebben tot het account niet weergeven.
  • Kan geen accounttoegang verlenen en het toegangsniveau van andere gebruikers niet wijzigen.

Beheerder

• Kan elk gedeelte van het account weergeven, bewerken en beheren.
  • Kan een account annuleren.
  • Kan accounttoegang verlenen en het toegangsniveau van andere gebruikers wijzigen.

Instructies

Doorloop de volgende stappen om een gebruiker toegang te geven tot uw AdMob-account:

1. Zorg ervoor dat de gebruiker een Google-account heeft.
  2. Geef de gebruiker toegang tot het AdSense-account dat is gekoppeld aan het Google-account dat u gebruikt om in te loggen bij AdMob. Het toegangsniveau dat u de gebruiker geeft in AdSense, is het toegangsniveau dat de gebruiker krijgt in AdMob. Als u bijvoorbeeld het toegangsniveau van de gebruiker in AdSense instelt op Beheerder, heeft die gebruiker ook toegang op beheerdersniveau in AdMob.
  3. Geef de gebruiker toegang tot het Google Ads-account dat is gekoppeld aan het Google-account dat u gebruikt om in te loggen bij AdMob. Opmerking: Het toegangsniveau dat u de gebruiker geeft in Google Ads, wordt niet overgedragen naar AdMob. Het toegangsniveau in AdMob voor de gebruiker moet u instellen in AdSense.

Nadat alle bovenstaande stappen zijn doorlopen, kunnen gebruikers via https://apps.admob.com met hun Google-account inloggen bij AdMob en zo toegang krijgen tot uw AdMob-accountgegevens.

De accounthouder is als enige verantwoordelijk voor de property's in het AdMob-programma. Let daarom altijd goed op wanneer u als accounthouder gebruikers toegang verleent tot een account. Alle gebruikers die aan een account zijn toegevoegd, moeten voldoen aan het AdSense-programmabeleid en de algemene voorwaarden van Google Ads.