Føj en bruger til din AdMob-konto

Du kan dele din AdMob-konto med andre, f.eks. forretningsforbindelser, medarbejdere, familie og venner. Brugere med adgang til din konto kan få vist, redigere og administrere alle dele af en konto. Du kan også til enhver tid fjerne en brugers adgang.

Sådan giver du en bruger adgang til din AdMob-konto:

1. Sørg for, at brugeren har en Google-konto.
  2. Giv brugeren adgang til den AdSense-konto, der er tilknyttet den Google-konto, du bruger, når du logger ind på AdMob. Brugeren skal have adgangsniveauet standardbruger eller højere.
  3. Giv brugeren adgang til den Google Ads-konto, der er tilknyttet den Google-konto, du bruger, når du logger ind på AdMob. Brugeren skal have adgangsniveauet standardadgang eller højere.

Når alle ovennævnte trin er udført, burde brugeren kunne logge ind på AdMob på adressen https://apps.admob.com med vedkommendes Google-konto og få adgang til dine AdMob-kontooplysninger.

Som kontoindehaver er man eneansvarlig for tjenesterne i AdMob-programmet, og man bør derfor være forsigtig med at give brugere adgang til en konto. Alle brugere, der føjes til en konto, skal overholde AdSense-programpolitikkerne og vilkårene og betingelserne for Google Ads.