Føj en bruger til din AdMob-konto

Du kan dele din AdMob-konto med andre, f.eks. forretningsforbindelser, medarbejdere, venner og familie. Brugere med adgang til din konto kan få vist, redigere og administrere alle dele af kontoen. Du kan også til enhver tid fjerne en brugers adgang.

Brugeradgangsniveauer

Brugeradgangsniveauer tildeles AdMob ved hjælp af AdSense. Hvis du f.eks. vil give en bruger adgang på administratorniveau til din AdMob-konto, skal du give vedkommende administratoradgang til din AdSense-konto.

Her er de to typer adgangsniveauer i AdSense, som du kan tildele, fra det laveste til det højeste adgangsniveau:

Standardbruger

• Kan se, redigere og administrere de fleste dele af en konto.
  • Kan ikke lukke en konto.
  • Kan ikke acceptere, afvise eller annullere MCM-forhold.
  • Kan ikke acceptere de nye vilkår og betingelser for AdMob.
  • Kan ikke se listen over brugere, som har adgang til en konto.
  • Kan ikke se listen "Brugeradministration", som viser de brugere, der har adgang til en konto.
  • Kan ikke give kontoadgang eller ændre en anden brugers adgangsniveau.

Administrator

• Kan se, redigere og administrere alle dele af en konto.
  • Kan lukke en konto.
  • Kan se listen over brugere, som har adgang til en konto.
  • Kan give kontoadgang eller ændre en anden brugers adgangsniveau.

Vejledning

Sådan giver du en bruger adgang til din AdMob-konto:

1. Sørg for, at brugeren har en Google-konto.
  2. Giv brugeren adgang til den AdSense-konto, der er tilknyttet den Google-konto, som du bruger, når du logger ind på AdMob. Det adgangsniveau, som du giver brugeren i AdSense er det adgangsniveau, som vedkommende får i AdMob. Hvis du for eksempel angiver, at brugeren skal have administratorrettigheder i AdSense, får vedkommende også administratorrettigheder i AdMob.
  3. Giv brugeren adgang til den Google Ads-konto, der er tilknyttet den Google-konto, som du bruger, når du logger ind på AdMob. Bemærk! Det adgangsniveau, som du giver brugeren i Google Ads, overføres ikke til AdMob. Du skal angive AdMob-brugeradgangsniveauet i AdSense.

Når alle ovennævnte trin er udført, burde brugeren kunne logge ind på AdMob på adressen https://apps.admob.com med vedkommendes Google-konto og få adgang til dine AdMob-kontooplysninger.

Kontoindehaveren er eneansvarlig for tjenesterne i AdMob-programmet og bør derfor være forsigtig med at give brugere adgang til en konto. Alle brugere, der føjes til en konto, skal overholde AdSense-programpolitikkerne og vilkårene og betingelserne for Google Ads.