Een app instellen in AdMob

Als u AdMob wilt gebruiken om inkomsten te genereren in uw app, moet u uw app eerst instellen. U kunt zowel gepubliceerde als niet-gepubliceerde apps toevoegen. Als u een niet-gepubliceerde app instelt, moet u op een later moment (na publicatie van de app) teruggaan naar AdMob om naar de juiste pagina in de app-store te linken.

Volg de onderstaande stappen om een app in te stellen.

Een gepubliceerde app instellen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op App toevoegen.Er wordt een dialoogvenster weergegeven.
  4. Klik op Ja.
  5. Voer de naam van de app in en klik op Zoeken.
  6. Klik naast de app die u wilt toevoegen, op Toevoegen

Een niet-gepubliceerde app instellen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op App toevoegen. Er wordt een dialoogvenster weergegeven.
  4. Klik op Nee.
  5. Voer de naam van de app in.
  6. Selecteer een platform.
  7. Klik op Toevoegen.
  8. Klik op Advertentieblok toevoegen om een advertentieblok te maken voor deze app of klik op Ik doe het later om de pagina af te sluiten.

Wanneer de app is gepubliceerd, gaat u terug naar AdMob om uw app naar de juiste pagina in de app-store te linken.