Sovelluksen määrittäminen AdMobissa

Ennen kuin saat sovelluksesi tuottamaan AdMobin avulla, se on ensin määritettävä. Voit lisätä julkaistuja ja julkaisemattomia sovelluksia. Jos määrität julkaisemattoman sovelluksen, sinun on palattava AdMobiin sovelluksen julkaisemisen jälkeen ja linkitettävä siihen sovelluskaupassa.

Sovelluksen määrittämiseen liittyvät vaiheet on kuvattu seuraavassa.

Julkaistun sovelluksen määrittäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Klikkaa Lisää sovellus. Näyttöön avautuu valintaikkuna.
  4. Valitse Kyllä.
  5. Anna sovelluksen nimi ja valitse Hae.
  6. Valitse lisättävän sovelluksen vierestä Lisää

Julkaisemattoman sovelluksen määrittäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Klikkaa Lisää sovellus. Näyttöön avautuu valintaikkuna.
  4. Valitse Ei.
  5. Anna sovelluksen nimi.
  6. Valitse alusta.
  7. Valitse Lisää.
  8. Luo sovellukselle mainosyksikkö valitsemalla Lisää mainosyksikkö tai poistu sivulta valitsemalla Myöhemmin.

Kun sovellus on julkaistu, voit palata AdMobiin ja linkittää sovellukseesi sovelluskaupassa.