Opsæt en app i AdMob

Første trin mod at tjene penge i din app med AdMob er opsætningen. Udgivne og ikke-udgivne apps kan tilføjes. Hvis du opsætter en ikke-udgivet app, skal du senere, når appen er udgivet, komme tilbage til AdMob og linke til appens post i appbutikken.

Udfør følgende trin for at opsætte en app.

Opsæt en udgivet app

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på Tilføj app. Der vises en dialogboks.
  4. Klik på Ja.
  5. Indtast navnet på appen, og klik på Søg.
  6. Klik på Tilføj ud for den app, du vil tilføje.

Opsæt en ikke-udgivet app

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Apps på sidebjælken.
  3. Klik på Tilføj app. Der vises en dialogboks.
  4. Klik på Nej.
  5. Indtast appens navn.
  6. Vælg en platform.
  7. Klik på Tilføj.
  8. Klik på Tilføj annonceenhed for at oprette en annonceenhed til denne app, eller klik på Jeg gør det senere for at lukke siden.

Når den er udgivet, kan du vende tilbage til AdMob og linke appen til dens post i appbutikken.