Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Betalingsopplysninger

Endre navn og adresse i betalingsprofilen

Som det fremgår av Googles vilkår for bruk, kan du ikke overføre eierskap av kontoer. Du kan imidlertid oppdatere navnet på utbetalingsmottakeren for å rette opp stavefeil eller gjøre endringer for eksempel i forbindelse med dødsfall, inngåelse av ekteskap eller bedriftsoppkjøp.

Før du begynner

Du kan ikke endre navnet i betalingsprofilen hvis du allerede har bekreftet identiteten din. Finn ut hvordan du endrer navnet i betalingsprofilen etter at du har fullført identitetsbekreftelsen.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre navnet eller adressen fremtidige betalinger skal stiles til:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. I Innstillinger-delen klikker du på Administrer innstillinger.
  4. Klikk på Rediger ved siden av Navn og adresse i Betalingsprofil-delen.
  5. Gjør de ønskede endringene.
  6. Klikk på Lagre. Endringene blir brukt i den neste betalingssyklusen.
Tips: Hvis du må endre betalingsopplysningene dine, må du gjøre dette før den 21. dagen i den aktuelle måneden. Endringer etter denne dagen trer ikke i kraft før i den neste betalingssyklusen. Finn ut mer om betalingsplanen.

Endre navnet i betalingsprofilen etter at du har fullført identitetsbekreftelsen

Etter at du har bekreftet identiteten din, kan du ikke endre navnet i betalingsprofilen. Hvis du har en gyldig grunn til å endre navnet, kan du kontakte oss.

Linker til relatert innhold