Maksunsaajan nimen muuttaminen

Googlen käyttöehtojen mukaan tilin omistajuutta ei voi siirtää. Voit kuitenkin päivittää maksunsaajan nimen kirjoitusvirheiden korjaamiseksi tai esimerkiksi avioliiton, kuoleman tai yrityskauppojen vaatimien muutosten tekemiseksi.

Useimmissa sijainneissa on mahdollista päivittää maksunsaajan nimi tilillä noudattamalla seuraavia ohjeita:

Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, muista tehdä muutokset kuukauden 21. päivään mennessä. 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuprofiili-osiossa -kuvaketta Nimi ja osoite ‑kohdan vieressä.
  5. Tee haluamasi muutokset.
  6. Klikkaa Tallenna. Muutokset otetaan käyttöön seuraavalla maksukaudella.