Skift betalingsmodtagers navn

Som anført i Google Servicevilkår kan du ikke overføre ejerskabet af en konto. Du kan dog opdatere betalingsmodtagers navn for at rette stavefejl eller foretage justeringer ved ændringer såsom ægteskab, død eller fusioner.

Du har de fleste steder mulighed for at ændre betalingsmodtagers navn på din konto ved hjælp af nedenstående trin.

Hvis du har brug for at foretage ændringer af dine betalingsoplysninger, skal du gøre det inden den 21. i en måned. Ændringer, der foretages efter den 21. i en måned, kommer først med i næste betalingscyklus.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Betalinger.
  3. Klik på Administrer indstillinger i sektionen Indstillinger.
  4. Under sektionen Betalingsprofil skal du klikke på  ud for Navn og adresse.
  5. Foretag de ønskede ændringer.
  6. Klik på Gem. Dine ændringer anvendes i næste betalingscyklus.