Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Betalingsoplysninger

Rediger navn og adresse på din betalingsprofil

Som anført i Google Servicevilkår kan du ikke overføre ejerskabet af en konto. Du kan dog opdatere betalingsmodtagers navn for at rette stavefejl eller foretage justeringer ved ændringer såsom ægteskab, død eller fusioner.

Før du går i gang

Du kan ikke ændre navnet på din betalingsprofil, hvis du allerede har fuldført processen til identitetsverificering. Få oplysninger om, hvordan du ændrer navnet på din betalingsprofil, når du har fuldført processen til identitetsverificering.

Udfør følgende trin for at ændre dit betalingsnavn eller din betalingsadresse.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger på sidebjælken.
  3. Klik på Administrer indstillinger i  sektionen "Indstillinger".
  4. I sektionen Betalingsprofil skal du klikke på Rediger ud for Navn og adresse.
  5. Foretag de ønskede ændringer.
  6. Klik på Gem. Dine ændringer anvendes i næste betalingscyklus.
Tip! Hvis du har brug for at foretage ændringer af dine betalingsoplysninger, skal du gøre det inden den 21. i en måned. Ændringer, der foretages efter den 21. i måneden, træder ikke i kraft før næste betalingscyklus. Få flere oplysninger om betalingsplanen.

Ændring af navnet på din betalingsprofil efter fuldførelse af processen til identitetsverificering

Når processen til identitetsverificering er fuldført, kan du ikke længere ændre navnet på din betalingsprofil. Kontakt os, hvis du har en gyldig grund til at anmode om at få navnet ændret.