Skift betalingsadresse

Udfør følgende trin for at skifte betalingsadresse.

Hvis du har brug for at foretage ændringer af dine betalingsoplysninger, skal du gøre det inden den 21. i en måned. Ændringer, der foretages efter den 21. i en måned, kommer først med i næste betalingscyklus.
  1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Betalinger.
  3. Klik på Administrer indstillinger i sektionen Indstillinger.
  4. Under sektionen Betalingsprofil skal du klikke på  ud for Navn og adresse.
  5. Foretag de ønskede ændringer.
  6. Klik på Gem. Din adresseændring anvendes i næste betalingscyklus.