Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Betalingsgrænser

Der er flere omsætningsgrænser, der har indflydelse på, om du er kvalificeret til at blive betalt for din AdMob-indtjening. Disse grænser varierer afhængigt af rapporteringsvalutaen på din konto. Når en grænse er nået, er du muligvis nødt til at gøre noget.

Læs beskrivelsen, og se nedenstående tabel, hvis du ønsker flere oplysninger om grænser.

Bemærk! Alle grænser bygger på siden Betalingshistorik og ikke den estimerede indtjening.

Verificeringsgrænse

Når din indtjening når verificeringsgrænsen, skal du gøre følgende:

Du kan få flere oplysninger i vores betalingsvejledning.

Grænse vedrørende valg af betalingsmetode

I henhold til vores vilkår og betingelser skal aktive konti nå betalingsgrænsen, inden de er kvalificerede til at modtage betaling. Da vi ikke udsteder betalinger for beløb under denne grænse, tillader vi ikke udgivere at vælge en betalingsform, før deres indtjening har nået dette beløb.

Du kan få flere oplysninger i vores betalingsvejledning.

Opsigelsesgrænse

Hvis du beslutter dig for at annullere din konto, og din kontosaldo overstiger opsigelsesgrænsen, modtager du din sidste betaling ca. 90 dage efter månedens udgang, forudsat at du har fuldført de nødvendige trin for at modtage betaling.

Grænseværdier for hver enkelt valuta

Nedenstående tabel viser de forskellige grænser for hver enkelt rapporteringsvaluta.

Grænser Skatteoplysninger Verificering Betalingsmetode Betaling Kontolukning
Amerikanske dollar (USD) 0 USD 10 USD 10 USD 100 USD 10 USD
Australske dollar (AUD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 15 AUD 100 AUD 15 AUD
Canadiske dollar (CAD) 0 CAD 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 CAD 100 CAD 10 CAD
Chilenske pesos (CLP) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 6.000 CLP 60.000 CLP 6.000 CLP
Tjekkiske koruna (CZK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 200 CZK 2.000 CZK 200 CZK
Danske kroner (DKK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 60 NOK 600 NOK 60 DKK
Euro (EUR) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 EUR 70 EUR 10 EUR
Britiske pund (GBP) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 GBP 60 GBP 10 GBP
Hongkong-dollar (HKD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 100 HKD 800 HKD 100 HKD
Ungarske forint (HUF) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 2.000 HUF 20.000 HUF 2.000 HUF
Indonesiske rupiah (IDR) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 130.000 IDR 1.300.000 IDR 130.000 IDR
Israelske shekel (ILS) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 40 ILS 400 ILS 40 ILS
Japanske yen (JPY) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 1.000 JPY 8.000 JPY 1.000 JPY
Jordanske dinarer (JOD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 7 JOD 70 JOD 7 JOD
Mexicanske pesos (MXN) 0 MXN 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 120 MXN 1.200 MXN 120 MXN
Marokkanske dirham (MAD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 80 MAD 800 MAD 80 MAD
Newzealandske dollar (NZD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 15 NZD 130 NZD 15 NZD
Norske kroner (NOK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 60 NOK 600 NOK 60 NOK
Peruvianske soles (PEN) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 30 PEN 300 PEN 30 PEN
Polske zloty (PLN) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 30 PLN 300 PLN 30 PLN
Singaporeanske dollar (SGD) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 15 SGD 150 SGD 15 SGD
Sydafrikanske rand (ZAR) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 100 ZAR 1.000 ZAR 100 ZAR
Svenske kroner (SEK) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 70 SEK 700 SEK 70 SEK
Schweiziske franc (CHF) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 10 CHF 100 CHF 10 CHF
Tunesiske dinarer (TND) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 20 TND 200 TND 20 TND
Tyrkiske lire (TRY) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 20 TRY 200 TRY 20 TRY
Forenede Arabiske Emiraters dirham (AED) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 35 AED 350 AED 35 AED
Uruguayanske pesos (UYU) Ikke tilgængelig 10 USD eller det tilsvarende beløb i lokal valuta 240 UYU 2.400 UYU 240 UYU