Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

Bekreft apper med app-ads.txt

For at vi skal få bekreftet at du er autorisert til å tjene penger på apper i AdMob, legger vi til et nytt trinn i prosessen for appkonfigurering i AdMob. Vi lanserer denne endringen gradvis i 2024.

Hva endres?

Før vi sjekker om appen din er godkjent og kan vise annonser, må vi bekrefte at du har autorisasjon til å tjene penger på den. Ditt bidrag i denne sammenhengen er å ha en fullstendig og korrekt formatert app-ads.txt-fil når du konfigurerer appen. Finn ut hvordan du konfigurerer app-ads.txt-filer

Når vi har bekreftet at du kan tjene penger på appen, gjennomgår vi den som en del av appgodkjenningsprosessen. Apper kan ikke vise annonser uten begrensninger før de er bekreftet med en app-ads.txt-fil og godkjent etter gjennomgang.

Merk: Hvis appen din bare er oppført i en tredjepartsbutikk (ikke i Play-butikken eller App Store), er du inntil videre ikke pålagt å bekrefte den ved hjelp av app-ads.txt.

Når skjer denne endringen?

Hvis du opprettet en AdMob-konto etter januar 2024, må du kanskje bekrefte nye apper du konfigurerer i AdMob, med en app-ads.txt-fil fra nå av. Du blir bedt om å bekrefte nye apper du konfigurerer i AdMob.

Før eller siden må alle AdMob-publisister bekrefte appene sine med en app-ads.txt-fil. Vi lanserer verifiseringen av apper gradvis ut 2024. Du blir proaktivt varslet i AdMob-kontoen din hvis du må bekrefte appen din for å fortsette å vise annonser i den.

Slik bekrefter du apper

Hvis appen din må bekreftes, blir du opplyst om dette i konfigureringsprosessen. Hvis verifisering av appen blir påkrevd etter at du har konfigurert den, varsler vi deg om dette i appoversikten og på Alle apper-siden.

Trinn 1: Konfigurer en app-ads.txt-fil

Før appen kan bekreftes, må du konfigurere en app-ads.txt-fil. AdMob gjennomsøker app-ads.txt-filen regelmessig når du har konfigurert en app i AdMob, men du må fortsatt bekrefte appen, selv om AdMob har bekreftet app-ads.txt-filen.

Trinn 2: Bekreft appen

Når app-ads.txt-filen er konfigurert, må du gå tilbake til appen for å be om at den bekreftes. Gå til Appinnstillinger-siden, og klikk på Bekreft appen.

Klikk på Se etter oppdateringer på «Bekreft appen»-siden som åpnes. Når appen er bekreftet, starter appgodkjenningprosessen

Hvis app-ads.txtfilen ikke ble funnet og derfor heller ikke kunne bekreftes, kan du lese gjennom informasjonen du får, og finne ut mer om feilsøking av problemer med app-ads.txt. Du kan også se statusen for og detaljer om app-ads.txt-filen på app-ads.txt-fanen i kontoen din.

Slik kan du også bekrefte appen:

• Du kan få et varsel i appoversikten hvis appstatusen er «Må evalueres» som følge av appverifisering. Klikk på Bekreft appen i meldingen som vises.
  • Finn appen du vil bekrefte, på Alle apper-siden, og klikk på Bekreft appen i Statusdetaljer-kolonnen.