Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Sovelluksen todentaminen app-ads.txt-tiedoston avulla

Lisäämme sovelluksen määritykseen AdMobissa uuden vaiheen, joka auttaa meitä todentamaan, että sinulla on valtuudet sovelluksen kaupallistamiseen AdMobissa. Muutos otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2024 aikana.

Mikä muuttuu?

Ennen kuin tarkistamme, että sovelluksesi on hyväksytty ja valmis näyttämään mainoksia, meidän on todennettava, että sinulla on valtuudet sovelluksen kaupallistamiseen. Tätä varten sinun on varmistettava, että sinulla on valmis ja muotoiltu app-ads.txt-tiedosto määrittäessäsi sovellusta. Lue lisää app-ads.txt-tiedoston luomisesta

Kun olemme todentaneet, että sinulla on valtuudet sovelluksen kaupallistamiseen, teemme sovelluksen valmiustarkastuksen. Sovelluksessa ei voi näkyä mainoksia rajoituksetta, ennen kuin se on todennettu app-ads.txt-tiedoston avulla ja hyväksytty valmiustarkastuksen jälkeen.

Huom. Jos sovelluksesi löytyy ainoastaan kolmannen osapuolen kaupasta (ei Play Kaupasta tai App Storesta), sinun ei tällä hetkellä tarvitse todentaa sitä app-ads.txt-tiedoston avulla.

Milloin muutos tulee voimaan?

Jos olet luonut AdMob-tilin ennen tammikuuta 2024, sinulta saatetaan tästä lähtien vaatia uusien AdMobissa määrittämiesi sovellusten todentamista app-ads.txt-tiedoston avulla. Sinua pyydetään tekemään todennus, kun määrität uuden sovelluksen AdMobissa.

Lopulta kaikkien AdMob-julkaisijoiden on todennettava sovelluksensa app-ads.txt-tiedoston avulla. Todennuksia aletaan vaatia vähitellen vuoden 2024 aikana. Näet AdMob-tililläsi ilmoituksen, jos sovelluksesi on todennettava mainosten näytön jatkamiseksi.

Näin todennat sovelluksesi

Jos sovelluksesi on todennettava, sinua pyydetään tekemään se määrityksen yhteydessä. Jos todennus tarvitaan sovelluksen määrittämisen jälkeen, näet siitä ilmoituksen Sovelluksen raporttinäkymässä ja Kaikki sovellukset ‑sivulla.

Vaihe 1: Ota käyttöön app-ads.txt-tiedosto

Sinun on luotava app-ads.txt-tiedosto, ennen kuin sovelluksesi voidaan todentaa. Kun olet määrittänyt sovelluksen AdMobissa, AdMob indeksoi app-ads.txt-tiedostosi säännöllisesti, mutta sinun on silti todennettava sovellus sen jälkeen, kun AdMob on todentanut app-ads.txt-tiedoston.

Vaihe 2: Todenna sovellus

Kun app-ads.txt-tiedosto on otettu käyttöön, palaa sovellukseesi ja pyydä sovelluksen todennustarkistusta. Mene Sovellusasetukset-sivulle ja klikkaa Todenna sovellus.

Klikkaa avautuvalta Todenna sovellus ‑sivulta Tarkista päivitykset. Kun sovellus on todennettu, sovelluksen valmiustarkastus alkaa.

Jos app-ads.txt-tiedostoasi ei löytynyt tai sitä ei saatu todennettua, tutustu annettuihin tietoihin tai lue lisää app-ads.txt-tiedostoon liittyvien ongelmien ratkaisemisesta. Voit myös katsoa app-ads.txt-tiedoston tilan ja tiedot tilisi App-ads.txt-välilehdeltä.

Voit todentaa sovelluksesi myös näin:

• Saatat nähdä sovelluksen yleisessä raporttinäkymässä ilmoituksen, jos sovelluksesi tila on "Tarkastettava" ja se on todennettava. Klikkaa näkyviin tulevasta viestistä Todenna sovellus
  • Etsi todennettava sovellus Kaikki sovellukset ‑sivulta ja klikkaa Tilatiedot-sarakkeesta Todenna sovellus.