Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Verificer din app med app-ads.txt

For at hjælpe os med at verificere, at du har tilladelse til at tjene penge på en app i AdMob, introducerer vi et nyt trin i processen for appoprettelse i AdMob. Vi udruller denne ændring gradvist i løbet af 2024.

Hvad bliver ændret?

Før vi tjekker, om din app er godkendt og klar til at vise annoncer, skal vi verificere, at du har tilladelse til at tjene penge på appen. For at gøre dette skal du sørge for, at du har en komplet og formateret app-ads.txt-fil, når du konfigurerer appen. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en app-ads.txt-fil

Når vi har verificeret, at du har tilladelse til at tjene penge på appen, gennemgår vi den som en del af processen til gennemgang af app-parathed. Apps kan ikke vise annoncer fuldt ud, før de er verificeret med en app-ads.txt-fil og godkendt efter gennemgangen af app-parathed.

Bemærk! Hvis din app kun er registreret i en tredjepartsbutik (ikke i Play Butik eller App Store), er det i øjeblikket ikke påkrævet at verificere din app med app-ads.txt.

Hvornår træder denne ændring i kraft?

Hvis du har oprettet en AdMob-konto efter januar 2024, skal du muligvis verificere nye apps, som du har oprettet i AdMob ved hjælp af en app-ads.txt-fil fra nu af. Du bliver bedt om at verificere din app, når du konfigurerer en ny app i AdMob.

Til sidst skal alle AdMob-udgivere verificere deres apps ved hjælp af en app-ads.txt-fil. Vi fortsætter med at udrulle appbekræftelse i løbet af 2024. Du får proaktivt besked på din AdMob-konto, hvis din app kræver appverificering for at fortsætte med at vise annoncer.

Sådan verificerer du din app

Hvis appverificering er påkrævet for din app, får du besked under konfigurationen. Hvis appverificering er påkrævet, når du har konfigureret din app, får du besked om det i dit appkontrolpanel og på siden Alle apps

Trin 1: Opret en app-ads.txt-fil

For at sikre, at din app kan verificeres, skal du først oprette en app-ads.txt-fil. AdMob crawler jævnligt din app-ads.txt-fil, når du har konfigureret en app i AdMob, men du skal stadig verificere din app, efter at AdMob har verificeret din app-ads.txt-fil.

Trin 2: Verificer din app

Når din app-ads.txt-fil er oprettet, skal du vende tilbage til din app for at anmode om en appverificering.  Gå til siden Appindstillinger, og klik på Verificer app.

Klik på Søg efter opdateringer på siden Verificer app, der åbnes. Når din app er verificeret, påbegyndes gennemgangen af app-parathed

Hvis din app-ads.txt-fil ikke blev fundet eller verificeret, skal du gennemgå de angivne oplysninger og få flere oplysninger om fejlfinding af problemer med app-ads.txt. Du kan også se status og oplysninger for din app-ads.txt-fil på fanen app-ads.txt på din konto.

Du kan også verificere din app:

• I kontrolpanelet for appoversigt får du muligvis besked, hvis status for din app er "Kræver gennemgang" på grund af appverificering. Klik på Verificer app i den meddelelse, der vises.
  • Find den app, du skal verificere, på siden Alle apps, og klik på Verificer app i kolonnen Statusoplysninger.