Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

Asennuskohtainen enimmäishinta ‑kampanjat (Beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa vain Android‑sovelluksissa.

Asennuskohtainen enimmäishinta ‑kampanjat auttavat tehostamaan ristiinmarkkinointia sovelluksissasi. Tässä kampanjatavoitetyypissä asetat enimmäissumman, jonka olet valmis maksamaan sovellusasennuksista. Näin voit varmistaa, että kampanjamainokset näkyvät vain silloin, kun se on järkevää käyttäjähankinta‑ ja kaupallistamisstrategiasi kannalta.

Asennuskohtainen enimmäishinta ‑kampanjat toimivat yhdessä välitysasetusten kanssa ja auttavat sinua asettamaan parempia tavoitteita oman yrityksen mainoskampanjoille.

Näin se toimii

Määritä ensin asennuskohtainen enimmäishinta, joka osoittaa, kuinka paljon uuden käyttäjän hankkiminen sovelluksellesi saa enintään maksaa potentiaalisina mainostuloina. Tämän jälkeen AdMob optimoi kampanjasi siten, että keskimääräinen arvioitu asennuskohtainen hinta on alhaisempi kuin määrittämäsi asennuskohtainen enimmäishinta.

Tietoja arvioiduista hinnoista

Arvioitu hinta tarkoittaa arvioituja tuloja, jotka saatat menettää julkaisemalla kampanjamainoksen tuloja tuottavan mainoksen sijaan. Kampanjamainokset ovat peräisin oman yrityksen mainoskampanjoistasi tai suoramyyntikampanjoistasi, kun taas tuloja tuottavat mainokset ovat peräisin välityksestä ja hintatarjouksista.

AdMob‑kampanjat ovat aina maksuttomia, mutta kampanjamainoksen näkyminen tarkoittaa, että näkymättä jää mainos, joka olisi tuottanut tuloja. Voit ajatella arvioitua hintaa mainostuloina, joista luovut, jotta voit saada konversioita kampanjamainoksilla.

Konversioseuranta

Jotta voit seurata sovellusasennuksiasi tarkasti, sinun on otettava käyttöön konversiot yhdistetyllä Google Ads ‐tililläsi.

Tämän jälkeen voit seurata konversioita jollakin seuraavista tavoista:

1. Google Play (vain Android)
    1. Noudata ohjeita, jotka koskevat sovelluskonversioiden seurantaa Google Playn avulla.
    2. Valitse Älä käytä arvoa, kun sinulta kysytään asennuksen arvoa.
    3. Lisää tämä konversio jokaiseen mainostamaasi sovellukseen.
  2. Firebase
    1. Firebasessa sinun on luotava sovelluskonversiotapahtuma ja importoitava se Google Adsiin. Seuraa Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuksien sovelluskonversioiden mittaamista koskevia ohjeita.
    2. Valitse Älä käytä arvoa, kun sinulta kysytään asennuksen arvoa.
    3. Lisää tämä konversio jokaiseen mainostamaasi sovellukseen.
  3. Kolmantena osapuolena toimiva App Attribution Partner (AAP) ‐kumppani
    1. Jos käytät kolmantena osapuolena toimivaa AAP‑kumppania, sinun on luotava sovelluskonversiotapahtuma ja importoitava se Google Adsiin. Seuraa sitten ohjeita, jotka koskevat sovelluskonversioiden seurantaa kolmannen osapuolen sovellusanalytiikan avulla.
    2. Valitse Älä käytä arvoa, kun sinulta kysytään asennuksen arvoa.
    3. Lisää tämä konversio jokaiseen mainostamaasi sovellukseen.
Huom. Jos AdMob‑tilisi Kampanja‑osion ja kohorttiraportin datassa on eroja, tutustu Google Adsin ja Firebasen eroavaisuusongelmien ratkaisemista koskeviin ohjeisiin.