Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Skatteoplysninger

Indsend dine skatteoplysninger til Google (andre lande end USA)

Afhængigt af din lokation eller din virksomheds lokation kan Google være pålagt at indhente skattemæssige oplysninger fra dig. Hvis du skal angive dine skatteoplysninger til Google, kan du gøre det på siden Betalinger på din AdSense-konto. Det er ikke alle, der er forpligtet til at angive skatteoplysninger.

Vigtigt! Google kan ikke rådgive om skattespørgsmål. Kontakt din skatterådgiver for at få en bedre forståelse af dine skatteforhold.

Indsend dine skatteoplysninger

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger på sidebjælken.
  3. Klik på Administrer indstillinger i sektionen Indstillinger.
  4. I sektionen Betalingsprofil skal du klikke på Rediger ud for det land, du angiver skatteoplysninger for.
  5. Klik på Administrer skatteoplysninger.
  6. På denne side finder du en vejledning, der hjælper dig med at vælge den relevante formular i forhold til din skattesituation. Alle formularerne er tilgængelige, så de kan indsendes online. Der findes også en vejledning til manuel indsendelse af andre formularer.
Bemærk! Følg den samme vejledning for at finde dine skatteoplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Udvid alle  Skjul alle

Indsend dine skatteoplysninger

Hvorfor bliver jeg bedt om at udfylde denne formular?
Vi har brug for dine skatteoplysninger, fordi du betales via Google-enheder i Irland, Singapore eller USA. Hvor Google skal tilbageholde afgifter (hvis der er nogen) på vores betalinger til dig, gør indsendelse af dine skatteoplysninger det muligt at anvende den korrekte sats for tilbageholdte afgifter og sikre rettidig betaling.
Hvad sker der, hvis jeg ikke udfylder denne formular?

Hvis den lokale lovgivning kræver, at der tilbageholdes afgifter, kan din udbetaling blive underlagt et højere fradrag for tilbageholdte afgifter.

Hvad er status for mine skatteoplysninger?

Under gennemgang

Dine indsendte skatteoplysninger er ved at blive gennemgået. Hvis der kræves yderligere dokumenter for at validere dine skatteoplysninger eller bekræfte din identitet, giver vi dig besked på siden "Betalinger" og via mail.

Handling påkrævet

Der kræves yderligere skatteoplysninger for at verificere din identitet eller nøjagtigheden af de oplysninger, du allerede har indsendt.

Accepteret

Dine skatteoplysninger er blevet indsendt, gennemgået og accepteret.

Afvist

Dine skatteoplysninger kan blive afvist, fordi det dokument, du har uploadet:

• Er sløret eller uklart
  • Er udløbet eller ikke en type, vi accepterer
  • Mangler sider eller oplysninger, f.eks. en underskrift

Hvis dine oplysninger afvises, giver vi dig besked i Googles betalingscenter og via mail. Sørg for, at de dokumenter, du uploader, er tydelige, aktuelle og fuldstændige.

Dokumentation for skattemæssigt tilhørsforhold

Hvilke dokumenter skal jeg forberede for at udfylde mine skatteoplysninger?

Du skal indsende et dokument, der beviser, hvilket land du har skattemæssigt tilhørsforhold i, f.eks. et certifikat for skattemæssigt tilhørsforhold.

Her er nogle eksempler på dokumenter, der beviser et skattemæssigt tilhørsforhold:

• Seneste certifikat for skattemæssigt tilhørsforhold
  • Brev om fritagelse for afgifter
  • Skatteregistreringsdokument

For at være gyldige skal certifikater for skattemæssigt tilhørsforhold typisk:

• være certificeret af de lokale skattemyndigheder
  • angive, at du er skattepligtig i det pågældende land i henhold til skattetraktatmæssige formål
  • angive den periode, som certifikatet for skattemæssigt tilhørsforhold er gyldigt i

I Irland og Singapore kan visse dokumenter bevise et skattemæssigt tilhørsforhold.

Irland

For organisationer:

• Certifikat for skattemæssigt tilhørsforhold

Forindivider:

• gyldigt nationalt id-kort, som er udstedt af en offentlig myndighed med adresse i dit land, som viser, at du er skattepligtig i det udstedende land
  • Skatte-id-kort
  • Certifikat for skattemæssigt tilhørsforhold

Singapore

For organisationer og individer:

• et certifikat for skattemæssigt tilhørsforhold, som er udstedt af de lokale myndigheder
Hvad er skattemæssigt tilhørsforhold?
Det land/den region, hvor en virksomhed eller en person har sit skattemæssige tilhørsforhold, er det sted, hvor de er ansvarlige for at betale afgifter. Det land, du er bosiddende i, er ikke nødvendigvis det land, hvor du har et skattemæssigt tilhørsforhold. Du kan tjekke din status ved at kontakte en skatterådgiver eller se kriterierne for skattemæssigt tilhørsforhold for dit land/din region.
Hvorfor beder I om bevis på skattemæssigt tilhørsforhold?
Google har brug for bevis for skattemæssigt tilhørsforhold for at fastslå vores tilbageholdelsesforpligtelse (hvis der er nogen) på betalinger til dig.
Hvem kan jeg kontakte for at få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til udfyldelse af formularen?

Kontakt Google Support, hvis du har brug for hjælp til at løse tekniske problemer.

Vi kan dog ikke rådgive dig om skatteforhold. Hvis du har brug for skatterådgivning, skal du tale med en professionel skatterådgiver.

Hvilke tegn accepteres i navne- og adressefelterne for mine skatteoplysninger?
Alle bogstaver, tal og tegnsætning efter engelske standarder.
Kan jeg se en forhåndsvisning af de skatteoplysninger, jeg har udfyldt?
Du kan se en forhåndsvisning af dine skatteoplysninger, når du har indsendt dem.
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er den rigtige til at indsende skatteoplysningerne?
Hvis du ikke er den rette person til at indsende skatteoplysninger, kan du videresende mailen til den rette person i din organisation, så vedkommende kan logge ind. Denne person skal have administratoradgang til Google-betalingsprofilen. Vedkommende kan derefter bruge oplysningerne i mailen til at indsende skatteoplysningerne. Hvis du vil give administratoren, der er underskriver, adgang til betalingensprofilen, skal du følge vejledningen i artiklen Administrer brugere på din betalingsprofil.
Hvordan finder jeg ud af, om jeg er berettiget til en skattetraktatfordel?
Rådfør dig med en skatterådgiver eller få vejledning fra det land, hvor du har et skattemæssigt tilhørsforhold, for at finde ud af, hvilken indkomstskattetraktat der er gældende, og om den type indkomst, du modtager fra Google, er inkluderet i en bestemt skattetraktatbestemmelse.
Kan Google hjælpe mig, hvis jeg er berettiget til en skattetraktat?

Google kan desværre ikke rådgive dig vedrørende dette. Du kan være nødt til at søge professionel skatterådgivning for at afgøre din traktatberettigelse. Google foretager en skattevurdering baseret på de oplysninger, du har angivet.

Skal jeg udfylde formularen, hvis jeg ikke gør krav på traktatfordele?
Selvom du ikke gør krav på nogen traktatfordele, kan det stadig være juridisk nødvendigt for Google at tilbageholde og indberette afgifter på indkomst, der er optjent via vores produkter. Derfor kan dine skatteoplysninger stadig være påkrævet.
Kan jeg gennemføre processen på min tablet eller smartphone?
Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemfører denne proces på en (bærbar) computer.