Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Indstillinger for begrænset databehandling

Få styr på indstillingerne for databehandling i AdMob

Vælg en indstilling for databehandling

Som standard er databehandlingen i AdMob ikke begrænset, hvilket betyder, at brugerne får vist personligt tilpassede annoncer i din app. Hvis du vil begrænse databehandlingen, så der kun vises ikke-personligt tilpassede annoncer for kvalificerede brugere i de relevante amerikanske delstater, skal du ændre indstillingerne for databehandling i henhold til forordninger med betydning for amerikanske delstater. Disse indstillinger gælder ikke for data, der deles med andre end brugere af din konto, f.eks. via formidling.

Denne indstilling gælder for alle amerikanske delstater, der er omfattet af privatlivsrelateret lovgivning.

Følg denne fremgangsmåde for at skifte indstillinger for databehandling på hele din konto:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Privatliv og beskeder på sidebjælken.
  3. Click US state regulations.
  4. Klik på Rediger.
  5. Vælg den indstilling, som du vil anvende på din AdMob-konto.
    • Brug ikke begrænset databehandling: Google viser personligt tilpassede annoncer for kvalificerede brugere i de relevante amerikanske delstater.
    • Brug begrænset databehandling: Google viser kun ikke-personligt tilpassede annoncer for kvalificerede brugere i de relevante amerikanske delstater baseret på efterspørgsel fra Google.
  6. Klik på Gem.
Hvis du vælger ikke at begrænse databehandling på tværs af din konto, kan du begrænse behandlingen på annonceanmodningsniveau.

Brug ikke begrænset databehandling

Hvis du vælger "Brug ikke begrænset databehandling", kan du vælge annonceringspartnere, der er kvalificerede til at modtage budanmodninger for brugere, som ifølge Google befinder sig i de relevante amerikanske delstater.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at angive kvalificerede annonceringspartnere.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Privatliv og beskeder på sidebjælken.
  3. Click US state regulations.
  4. Klik på Rediger.
  5. Vælg den liste, du vil bruge, i afsnittet "Gennemgå dine annonceringspartnere".
    • Brug aktive annonceringspartnere: Brug listen over alle tilgængelige annonceringspartnere via indstillingen for denne funktion. I så fald er alle aktive annonceringspartnere kvalificerede til at sende budanmodninger for brugere, som ifølge Googles oplysninger befinder sig i de relevante amerikanske delstater.
    • Tilpasset liste over annonceringspartnere: Tilpas listen over alle tilgængelige annonceringspartnere for at oprette din egen tilpassede liste. Det er i så fald kun de valgte annonceringspartnere, der er kvalificerede til at sende budanmodninger for brugere, som ifølge Googles oplysninger befinder sig i de relevante amerikanske delstater. Når denne mulighed er valgt, bliver brugere af dit Ad Manager-netværk underrettet, når der tilføjes nye annonceringspartnere på platformen. Nye annonceringspartnere bliver ikke automatisk føjet til din tilpassede liste, men kan tilføjes manuelt.
  6. Klik på Gem.

Begræns databehandling

Når en udgiver aktiverer begrænset databehandling, begrænser Google efter eget skøn Googles sin brug af data og begynder kun at vise ikke-tilpassede annoncer. Ikke-tilpassede annoncer er ikke baseret på brugerens tidligere adfærd. De målrettes ved hjælp af kontekstuelle oplysninger, herunder generel geografisk målretning (f.eks. på byniveau, men ikke efter postnummer) baseret på nuværende placering og indhold på det aktuelle website, i den aktuelle app eller i de aktuelle søgetermer. Google tillader ikke interessebaseret målretning efter målgruppe, herunder demografisk målretning og brugerlistemålretning, i tilstanden for begrænset databehandling.

Indstillinger for begrænset databehandling:

Udgivere skal bestemme sig for, hvornår og hvordan tilstanden for begrænset databehandling aktiveres, baseret på deres egne forpligtelser i forhold til overholdelse og egne juridiske analyser. Der vises to almindelige scenarier nedenfor.

1. Nogle udgivere vælger ikke at vise linket "Sælg ikke mine personlige oplysninger" på deres ejendomme. Disse udgivere kan vælge at aktivere begrænset databehandling for al deres programmatic-trafik for brugere i relevante amerikanske delstater via en netværkskontrol. Hvis en udgiver vælger denne mulighed, bruger Google brugernes IP-adresser til at fastslå brugernes placering og aktiverer begrænset databehandlingstilstand for alle brugere, vi registrerer med en IP-adresse i relevante amerikanske delstater.
  2. Andre udgivere kan derimod vælge at vise linket "Sælg ikke mine personlige oplysninger". Sådanne udgivere kan vælge at sende et signal om begrænset databehandling pr. anmodning, når en bruger har fravalgt salg af sine personlige oplysninger. (Se udviklerdokumentationen til Android og iOS for at få flere oplysninger).

I Colorado er det blevet fastlagt, at den specifikke universelle fravalgsmekanisme, der skal anvendes, er Global Privacy Controls (GPC). Google deaktiverer målretning af personligt tilpassede annoncer og aktiverer begrænset databehandling (RDP, restrictive data processing), hvis vi modtager en GPC fra en bruger eller annoncør/udgiver i Colorado. I alle andre amerikanske delstater med lovgiving, der påvirker annoncemålretning, kan partnere, der har implementeret Global Privacy Control, vælge at aktivere begrænset databehandling, når de modtager et signal om fravalg af GPC.

Begrænset databehandling for tredjepartsefterspørgsel

Når Begrænset databehandling er aktiveret via enten netværksstyring eller et signal for begrænset databehandling, som overføres via SDK'et, sker følgende for budgivning og formidling for mobilapps:

• Annonceanmodninger om begrænset databehandling sendes til RTB-tredjepartsbydere. Læs denne artikel for at få flere oplysninger.
  • Formidling er ikke deaktiveret *
* Selvom begrænset databehandling ikke forhindrer, at din app sender data til formidlingspartnere, gælder Googles kontraktmæssige forpligtelser vedrørende begrænset databehandling ikke for data, du sender til tredjeparter. Du bør sørge for, at du i forbindelse med disse tredjeparter har truffet de forholdsregler, som er nødvendige for at opfylde de krav, der stilles til overholdelse af lovgivningen.