Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Yhteistyökumppanien hintatarjouksiin liittyvä sanasto (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Alla on joitakin yhteistyökumppanien hintatarjousten yhteydessä usein käytettyjä termejä. Sanastosta voit tarkistaa, mitä termit tarkoittavat ja miten niitä käytetään alalla.

AdMob-termi AdMobin määritelmä Muut nimet

Yhteistyökumppanien hintatarjoukset

AdMobin ominaisuus, jonka avulla voit käyttää Googlea hintatarjousmainoslähteenä muilla välitysalustoilla (ei AdMobissa). Yhteistyökumppanien hintatarjoukset on tarkoitettu AdMob-käyttäjille, jotka eivät käytä AdMobin välitysalustaa.

AdMob-tililläsi yhteistyökumppanien hintatarjousten kysynnän yhteydessä näkyy "Google (Google Ads, Display & Video 360)". Kolmannen osapuolen välitysalustalla saman kysynnän yhteydessä näkyy "Googlen hintatarjoukset".

Googlen hintatarjoukset, Google-tarjoaja

Arvioidut tulot

Valitulla aikavälillä kertyneet tulosi. Summa on arvio, joka voi muuttua, kun tulot vahvistetaan kunkin kuukauden lopussa.

Julkaisijan tulot, tulot

Havaittu todellinen tuhannen impression hinta

Arvioitu keskimääräinen todellinen tuhannen impression hinta, joka lasketaan aiemman tulodatan perusteella.

Tulot / impressiot * 1 000

Jos kyseessä on kolmannen osapuolen mainoslähde, tämä arvo on peräisin kyseisestä mainoslähteestä, kun optimointi on käytössä.

Todellinen tuhannen impression hinta (eCPM)

Pyynnöt

Niiden kertojen määrä, jolloin sovelluksesi tai mainosyksikkösi on pyytänyt mainosta. Pyyntö lasketaan, vaikka mainosta ei palautettaisi.

Jos pyyntö lähetetään waterfall-välityksessä useampaan kuin yhteen mainoslähteeseen, se lasketaan vain kerran.

Hintatarjouspyynnöt, yritykset

Huutokaupan hintatarjoukset

Mainoslähteen lähettämien hintatarjousten määrä.

Kaikki lähetetyt hintatarjoukset eivät osallistu hintatarjoushuutokauppaan. Hintatarjouksen on täytettävä huutokaupan edellytykset, kuten todellinen tuhannen impression vähimmäishinta ja mainosmuotoja koskevat vaatimukset.

Hintatarjousreaktiot, vastaukset

Huutokaupan hintatarjoukset (%)

Niiden hintatarjouspyyntöjen prosenttiosuus, joiden seurauksena mainoslähde lähetti hintatarjouksen.

Se lasketaan jakamalla huutokaupan hintatarjousten määrä hintatarjouspyyntöjen määrällä ja kertomalla tulos sadalla:

(Huutokaupan hintatarjoukset / hintatarjouspyynnöt) * 100 %

Huom. Kaikki lähetetyt hintatarjoukset eivät osallistu hintatarjoushuutokauppaan. Hintatarjouksen on täytettävä huutokaupan edellytykset, kuten todellinen tuhannen impression vähimmäishinta ja mainosmuotoja koskevat vaatimukset.

Hintatarjousreaktioprosentti, vastausprosentti, hintatarjousprosentti

Osuvat pyynnöt

Tämä on niiden mainoslähteen palauttamien mainosten määrä, jotka on näytetty vastauksena mainospyyntöihin. Kaikki osuvat pyynnöt eivät johda impressioon.

Huom. Osuvien pyyntöjen määritelmä voi vaihdella käyttämiesi mainoslähteiden tyypin (waterfall tai hintatarjoukset) ja mainosyksikön näyttötyypin (tavallinen mainosyksikkö tai yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö) mukaan.

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden osuvuusarvo saattaa laskea ja näkymisprosentti nousta raporteissa. Tämä ei vaikuta mainostuloihisi.

Voitetut hintatarjoukset, täytöt, voitot

Osuvuusarvo

Osuvuusarvo on niiden mainospyyntöjen prosenttiosuus, jotka ovat saaneet Googlelta vastauksen. Arvo lasketaan jakamalla osuvien pyyntöjen määrä pyyntöjen kokonaismäärällä.

Osuvat pyynnöt / pyynnöt

Huom. Osuvuusarvo voi vaihdella mainosyksikön näyttötyypin (tavallinen mainosyksikkö tai yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö) mukaan. Vaihtelu johtuu osuvien pyyntöjen erilaisista määritelmistä. Se voi johtaa alhaisempaan yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden osuvuusarvoon, mutta se ei vaikuta mainostuloihisi.

Hintatarjousten voittoprosentti, voittoprosentti, täyttösuhde

Näkymisprosentti

Niiden palautettujen mainosten prosenttiosuus, jotka näkyivät sovelluksessa käyttäjälle. Arvo lasketaan jakamalla impressioiden määrä osuvien pyyntöjen määrällä:

Impressiot / osuvat pyynnöt

Esimerkiksi jos osuvien pyyntöjen kokonaismäärä on 80 mutta sovelluksessasi näkyy niistä vain 60, sovelluksen näkymisprosentti on 75 %.

Huom. Näkymisprosentti voi vaihdella mainosyksikön näyttötyypin (tavallinen mainosyksikkö tai yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö) mukaan. Vaihtelu johtuu osuvien pyyntöjen erilaisista määritelmistä. Se voi johtaa korkeampaan yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävien mainosyksiköiden näkymisprosenttiin, mutta se ei vaikuta mainostuloihisi.

Näyttöprosentti