Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Om budgivning i realtid og ændringer i Google Ads

1. maj 2023

Som offentliggjort i en nyligt udsendt meddelelse fra Google Ads har vi tænkt os at skifte til auktioner med budgivning i realtid som primær auktionstype den 31. oktober 2023, og fra og med denne dato kan der ikke længere bruges flerkaldsanmodninger ifm. formidling. Allerede inden denne dato begynder vi muligvis at udfase vandfaldsbaserede køb ifm. visse flerkaldsanmodninger i Google Ads.

Hvilke konsekvenser får denne ændring for dig som udgiver?

Inden ovennævnte dato bør du overveje at skifte til en løsning med budgivning i realtid for at få adgang til Google Ads-efterspørgsel. Via AdMob kan du få adgang til følgende muligheder mht. budgivning i realtid:

• Brug AdMob-netværket til budgivning med AdMob-formidling. Via AdMob-netværket er der adgang til efterspørgsel fra Google (Google Ads og Display & Video 360) og tredjepartsannoncekilder.
  • Brug partnerbudgivning med en understøttet tredjepartsformidlingsplatform for at give Google (Google Ads og Display & Video 360) mulighed for at byde på din beholdning på auktioner med budgivning i realtid – også selvom du ikke bruger AdMob som formidlingsplatform.

Hvis du foretager kald til Google Ads ifm. budgivning, behøver du ikke gøre noget i denne forbindelse, men for andre tredjepartskildeplatformes vedkommende er der muligvis særskilte løsninger mht. budgivning. Nedenfor kan du se, hvordan du kommer godt i gang med at bruge budgivning i realtid.

Brug AdMob-netværket til budgivning med AdMob-formidling

Når du bruger AdMob-formidling, tilføjes AdMob-netværket automatisk som budgivningskilde, hvilket betyder, at der afgives bud på dine annonceanmodninger i realtid via AdMob-netværket.

Derved sikres det, at annoncekilderne konkurrerer på lige vilkår på én og samme auktion. For hver eksponering er den budgivningsannoncekilde, der viser annoncen, den annoncør, der betaler mest.

Få flere oplysninger om AdMob-budgivning:

Brug partnerbudgivning for at få adgang til Google-efterspørgsel via tredjepartsformidlingsplatforme

Partnerbudgivning giver dig mulighed for at få adgang til Google-efterspørgsel som budgivningskilde på understøttede tredjepartsformidlingsplatforme. Google (Google Ads og Display & Video 360) kan byde på din beholdning på tredjepartsauktioner med budgivning i realtid – også selvom du ikke bruger AdMob som formidlingsplatform.

Først skal du oprette og konfigurere en annonceenhed for partnerbudgivning i AdMob. Derefter kan du angive Google som budgivningskilde og tilknytte din annonceenhed på den aktuelle tredjepartsformidlingsplatform (ikke AdMob).

Få flere oplysninger om partnerbudgivning:

Tidslinje

Denne side opdateres, efterhånden som der annonceres yderligere opdateringer.

Dato Begivenhed

7. juli 2022

Google Ads og Display & Video 360 annoncerer lukket beta for Google-partnerbudgivning.

1. maj 2023

Google Ads og Display & Video 360 annoncerer åben beta for budgivning i realtid for tredjepartsappbeholdning. Google Ads annoncerer intention om at skifte til auktioner med budgivning i realtid som primær auktionstype forf apps.

AdMob og Ad Manager hjælper appudgivere med at forstå deres muligheder for budgivning via oprettelse af denne side i Hjælp.

18. juli 2023

Indtil videre tror vi, at Google Ads vil reagere på et enkelt opkald i vandfaldsformidling efter den 31. oktober 2023. For at maksimere omsætningen anbefaler vi dog, at du opnår adgang til Google Ads-efterspørgsel via en løsning til budgivning i realtid, som f.eks. AdMob-netværket, i forbindelse med budgivning med AdMob-formidling. Vi vil fortsat overvåge opdateringer fra Google Ads og proaktivt opdatere denne side, hvis der sker vigtige ændringer.

7. september 2023

Google Ads deler flere oplysninger om deres skift til budgivning i realtid.

I en midlertidig periode besvarer Google Ads stadig flere opkald i hybridvandfald på understøttede partnerplatforme samt i AdMob og Ad Manager. Du skal konfigurere hybride vandfald ved at føje en budgivningsannonceenhed til dine eksisterende vandfaldsformidlinger.

Google Ads begynder at reducere udgifterne til flerkaldsanmodninger i vandfald, der ikke indeholder en budgivningsannonceenhed. Den 31. oktober stopper Google Ads med at købe på vandfaldsanmodninger med flere opkald, der ikke indeholder en budgivningsannonceenhed.

Google Ads kan stadig foretage køb på formidlingsvandfald, der kun foretager ét kald til Google Ads-efterspørgsel.

1. november 2023

Google Ads deler flere oplysninger om deres skift til budgivning i realtid. Tilstande for den seneste opdatering:

"I forlængelse af vores skifte væk fra vandfald med flere opkald begynder vi nu at udfase flerkaldsanmodninger i hybridformidlingskæder i Google Ads. Det er vores mål at få udført denne overflytning allerede i januar 2024."

14. december 2023

Google Ads deler flere oplysninger om deres skift til budgivning i realtid. Tilstande for den seneste opdatering:

"Tidligere i år meddelte vi, at der i Google Ads skiftes til en løsning, hvor der primært bruges auktioner med budgivning i realtid for apps. Som følge heraf kan der i Google Ads ikke længere foretages køb via flerkaldsanmodninger i vandfald, der ikke indeholder en budgivningsannonceenhed, og fra og med januar 2024 er det heller ikke længere muligt at foretage flerkaldsanmodninger via en hybridkonfiguration.

I bestræbelserne på stadig at kunne sikre annoncørerne størst mulig værdi bliver vi hos Google Ads ved med at investere i systemer til registrering af flerkaldsanmodninger. Vi holder desuden et vågent øje med forsøg på at omgå Google Ads-systemerne til registrering af flerkaldsanmodninger, og vi har tænkt os ikke længere at foretage køb hos udgivere, der benytter teknikker til omgåelse af denne registrering. Som eksempel på sådanne teknikker kan nævnes følgende:

Urigtige oplysninger om annonceenheder i form af hyppig oprettelse, brug eller ændring af nye annonceenheder ved flerkaldsanmodninger. Urigtige oplysninger om annonceenheder bruges typisk i et forsøg på at skjule "kæder" af relaterede flerkaldsanmodninger.

Fra og med den 20. januar 2024 bliver der muligvis ikke købt beholdning i udgiverapps via Google Ads inden for en periode på fra 1 uge til 1 måned afhængigt af omfanget af såvel det tidligere som det aktuelt registrerede misbrug.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke udgiverplatforme understøtter Google Ads-løsningen budgivning i realtid ifm. appbeholdning?

Google AdMob og Ad Manager understøtter budgivning i realtid med generel tilgængelighed. AppLovin (MAX), Chartboost Mediation, DT FairBid og Unity LevelPlay understøtter budgivning i realtid med Google-efterspørgsel via partnerbudgivning, som i øjeblikket er tilgængelig i en åben betaversion.

Hvis du ikke har adgang til Google Ads-løsningen budgivning i realtid, enten via en Google-udgiverplatform eller partnerbudgivning, kan du kontakte den udgiverplatform, du benytter, for at forhøre dig om mulighederne for at få adgang.

Bliver jeg berørt, når der skiftes til auktioner med budgivning i realtid i Google Ads?

Denne ændring gælder for alle udgivere, der viser annoncer fra Google Ads-kampagner i appbeholdning, med undtagelse af instream-video. Hvis du vil blive ved med at vise annoncer fra Google Ads-kampagner, anbefaler vi, at du skifter til en platform, der understøtter Google Ads-løsningen budgivning i realtid.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg foretager kald til Google Ads ifm. både budgivning og vandfaldsformidling?

Hvis du foretager kald til Google Ads ifm. både budgivning og vandfaldsformidling, behøver du ikke gøre noget i denne forbindelse.