Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Mainoslähteen lisääminen välitysryhmään

Kun olet ottanut mainoslähteen käyttöön ja mäpännyt mainosyksikkösi, voit lisätä mainoslähteen aiemmin luotuun välitysryhmään.

Huom. Jos et ole vielä luonut välitysryhmää, seuraa näitä ohjeita.

Näin lisäät mainoslähteen aiemmin luotuun välitysryhmään:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Välitysryhmä-välilehdeltä sen välitysryhmän nimeä, johon haluat lisätä mainoslähteen.
  4. Valitse lisättävän mainoslähteen tyyppi:

Hintatarjousmainoslähteen lisääminen välitysryhmään

1. Klikkaa hintatarjousmainoslähteiden taulukosta Lisää mainoslähde.
    2. Etsi mainoslähde näkyviin tulevasta taulukosta tai ala kirjoittaa mainoslähteen nimeä hakukenttään. Klikkaa lisättävän mainoslähteen vierestä Valitse
      Jos et ole solminut kumppanuutta tämän mainoslähteen kanssa, allekirjoita kumppanuussopimus ja hyväksy hintatarjoussopimus seuraamalla ohjeita.
    3. Jos haluat ottaa uuden mäppäyksen käyttöön, valitse mainosyksikölle aiemmin luotu mäppäys tai klikkaa Lisää uusi mäppäys. Jos et ole vielä ottanut yhtään mäppäystä käyttöön, klikkaa Lisää mäppäys.
    4. Klikkaa Valmis.

Waterfall-mainoslähteen lisääminen välitysryhmään

1. Klikkaa waterfall-mainoslähteiden taulukosta Lisää mainoslähde.
    2. Etsi mainoslähde näkyviin tulevasta taulukosta tai ala kirjoittaa mainoslähteen nimeä hakukenttään. Klikkaa lisättävän mainoslähteen vierestä Valitse
    3. Jos mainoslähteesi tukee optimointia, optimointivalitsin on oletuksena päällä. Jos et halua optimoida mainoslähdettä, laita optimointi pois päältä klikkaamalla valitsinta.
    4. Lisää manuaalinen todellinen tuhannen impression hinta (eCPM).
      • Jos mainoslähde optimoidaan, lisäämääsi eCPM-arvoa käytetään mainoslähteen järjestämiseen siihen asti, kunnes AdMob on kerännyt riittävästi aiempaa dataa optimointia varten. Kun mainoslähde on optimoitu, sen järjestämiseen käytetään optimoitua eCPM-hintaa.
      • Jos mainoslähdettä ei optimoida, lisäämääsi eCPM-arvoa käytetään mainoslähteen järjestämiseen waterfall-välityksessä.
    5. Jos haluat ottaa uuden mäppäyksen käyttöön, valitse mainosyksikölle aiemmin luotu mäppäys tai klikkaa Lisää uusi mäppäys. Jos et ole vielä ottanut yhtään mäppäystä käyttöön, klikkaa Lisää mäppäys.
    6. Klikkaa Valmis.

Oman tapahtuman lisääminen välitysryhmään

1. Klikkaa waterfall-mainoslähteiden taulukosta Lisää oma tapahtuma.
    2. Lisää tapahtumalle kuvaava tunniste.
    3. Lisää manuaalinen todellinen tuhannen impression hinta (eCPM), jota haluat käyttää tässä omassa tapahtumassa. Todellisen tuhannen impression hinnan avulla tapahtuma sijoitetaan dynaamisesti waterfall-välitykseen, jossa se kilpailee muiden mainoslähteiden kanssa mainospyyntöjen täyttämiseksi.
    4. Klikkaa Jatka.
    5. Valitse aiemmin luotu mäppäys, jota haluat käyttää tässä omassa tapahtumassa, tai lisää uusi mäppäys klikkaamalla Lisää mäppäys. Jos haluat käyttää useita omia tapahtumia, sinun on luotava erillinen mäppäys jokaiselle omalle tapahtumalle.
    6. Klikkaa Valmis.
  5. Klikkaa Tallenna. Välitysryhmä tallennetaan.