Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Tilordne annonseenheter

Tilordning av annonseenheter er et viktig trinn i medieringen. For at du skal kunne tilordne annonseenhetene dine, må du ha tilordningsinformasjon om annonseenhetene. Tilordningsinformasjonen er de unike identifikatorene for annonseenhetene som er opprettet i tredjepartskontoen din. De ulike annonsekildene kan ha ulik obligatorisk tilordningsinformasjon, som også kan være identifikatorer som app-ID eller plasserings-ID.

Når du legger til tilordningsdetaljer, kan AdMob og tredjeparts annonsekilder samarbeide om å sende deg annonser som svar på annonseforespørsler. På denne måten blir også rapporteringen av og optimaliseringen for tredjeparts sammenkjedede annonsekilder i AdMob-kontoen din korrekt.

Når du tilordner annonseenheter etter annonsekilde, trenger du ikke å tilordne dem på nytt når du legger til annonsekilden i en medieringsgruppe. I stedet velger du hvilken tilordning av annonseenheter som skal brukes, når du legger til annonsekilden i en medieringsgruppe. Merk deg også at enkelte annonsekilder med budgivning ikke krever tilordning av annonseenheter.

Finn ut mer om tilordningsdetaljene for annonseenheter som kreves av sammenkjedede annonsekilder og annonsekilder med budgivning.

Legg til ekstra tilordninger for annonseenheter

Hvis du legger til flere tilordninger, kan du kalle opp tredjeparts sammenkjedede annonsekilder flere enn én gang i sammenkjedingen for mediasjon. Hver forekomst av en annonsekilde i en medieringsgruppe må ha sin egen unike tilordning. Dette innebærer at du må konfigurere en ekstra annonseenhet i tredjepartskontoen din (altså hos annonsekilden) før du kan legge til en ekstra tilordning i AdMob-kontoen din.

Følg veiledningen nedenfor for å konfigurere en ekstra tilordning. Merk deg at annonsekilder med budgivning bare kan bruke én tilordning per annonseenhet.

Administrer tilordningsinformasjon om annonseenheter

Du kan redigere tilordningsdetaljene for annonseenheter eller legge til flere tilordninger på Annonsekilde-siden i kontoen din. Følg fremgangsmåten nedenfor for å legge til eller redigere tilordninger for annonseenheter.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på Budgivningskilder-fanen for å redigere tilordningsinformasjon om en budkilde. Klikk på Sammenkjedingskilder-fanen for å redigere eller legge til flere tilordninger for en sammenkjedet kilde.
    Merk: Annonsekilder med budgivning kan bare ha én tilordning per annonseenhet.
  4. Velg annonsekilden med tilordningen du vil legge til eller redigere.
  5. Klikk på Tilordning for annonseenheter-fanen.
  6. Finn appen med tilordningen for annonseenheter du vil legge til eller redigere. Klikk på Pil ned.
  7. Klikk på Administrer tilordning for å redigere tilordninger. For å legge til flere tilordninger, klikk på Legg til tilordning. Merk deg at du angir navnet på tilordningen for annonseenheten.
  8. Klikk på Lagre når du har gjort de ønskede endringene.

Feilsøk problemer med tilordning og optimalisering

Du kan sjekke statusen for tilordningen og optimaliseringen av annonsekildens annonseenhet på Annonsekilde-siden i kontoen. I denne tabellen kan du se de ulike statusene og hva de betyr:

Status Betydning
Denne annonseenheten er tilordnet.
Tilordningen for annonseenheten er ikke bekreftet ennå. Denne statusen vises når du nylig har opprettet en annonseenhet eller nylig lagt til tilordningsinformasjon.
Feil tilordning  Du har oppgitt feil tilordningsinformasjon.
Manglende tilordning Obligatorisk tilordningsinformasjon mangler. Oppgi tilordningsinformasjonen om hver annonseenhet, slik at tredjepartsrapportering og optimalisering kan igangsettes. I de fleste tilfeller kan du finne denne informasjonen i kontoen du bruker med den aktuelle annonsekilden.
Kan ikke optimalisere  AdMob kunne ikke optimalisere denne annonsekilden.
For få visninger Annonseenheten din har for få visninger. Den må ha minst 100 visninger per dag i tre av de siste ti dagene for at alle annonseenhetene dine skal kunne optimaliseres.

Ingen forespørsler

Ingen forespørsler er sendt til denne forekomsten av annonsekilden. Mulige årsaker:
  • Medieringsgruppen har for lav prioritet.
  • Denne forekomsten av annonsekilden har for lav rangering i sammenkjedingen for mediasjon.
  • Forespørsler blir sannsynligvis fylt av medieringsgrupper med høyere prioritet og annonsekilder som er rangert høyere i sammenkjedingen for mediasjon.
Optimalisering pågår

Du har oppgitt legitimasjon for denne kilden, men rapportering av optimalisering og oppdateringer av eCPM-er er ennå ikke begynt.

Når optimalisering er aktivert, og legitimasjonen er angitt, kan det oppstå en forsinkelse mens AdMob samler inn data. Optimaliseringen starter automatisk så fort AdMob har nok data. Dette kan ta opptil 3 dager.